Henna browstyling

De complete wenkbrauw treatment met henna is de perfecte treatment voor echte powerbrows, met hennaverf mogen de wenkbrauwen gezien worden. Henna zorgt er voor dat niet alleen de haartjes van de wenkbrauwen geverfd worden maar ook de huid, hierdoor creëer je een voller resultaat. Henna blijft mits je de voorgeschreven adviezen opvolgt tot wel 14 dagen op de huid zitten.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de behandeling eruit?

  • Voordat we gaan beginnen aan de behandeling bespreken we jouw wensen. We kijken samen welke vorm en kleur henna het mooist bij jouw huid en haren past. Ik geef jouw hier advies in maar uiteindelijk gaat het er om wat jij mooi vindt!
  • Daarna reinig ik de wenkbrauw met een remover en scrub ik het gebied rondom de wenkbrauwen. Dit zorgt ervoor dat de henna nog beter pakt.
  • De hars wordt aangebracht en de wenkbrauw wordt in vorm geharst.
  • De wenkbrauw wordt na het harsen geperfectioneerd met een pincet. Hiermee worden zelfs de kortste haartjes weggehaald voor het beste en langste resultaat.
  • Na het harsen en epileren wordt de henna aangebracht. De henna laat ik +/- 20 minuten intrekken.
  • Hierna wordt de henna verwijderd en wordt er na wens een beetje extra henna of make up aangebracht.

Hoe houd ik mijn henna brows mooi?

Henna blijft gemiddeld 14 dagen op de huid en 4 weken op de haartjes van je wenkbrauwen zitten. Je zult merken dat de henna langzaam vervaagt. Zorg ervoor dat je de wenkbrauwen de eerste 24 tot 48 na de behandeling niet nat maakt of aanraakt met removers. Wil jet het optimale resultaat behouden? Vermijd olie-houdende producten op en rondom je wenkbrauwen. Olie lost de henna op. Reinig je wenkbrauwen na de behandeling alleen met water en geen removers of peelings. Wrijf niet over je wenkbrauwen na het reinigen van je gezicht maar dep voorzichtig met de handdoek je wenkbrauwen droog.

Waarom henna en geen gewone verf voor mijn wenkbrauwen?

Doormiddel van henna worden niet alleen de haartjes maar ook de huid geverfd. Daar waar je met gewone verf een resultaat behaald van een paar dagen blijft henna tot wel 14 dagen op de huid zitten. Mogen jouw wenkbrauwen dus echt gezien worden? Dan is de henna treatment de wenkbrauw treatment voor jou! 

Kan ik nog make up dragen?

Ja hoor, dat kan. In principe is het de eerste 14 dagen niet nodig, mocht je dit wel vinden dan kan je de wenkbrauwen natuurlijk altijd nog extra aanzetten! Na de eerste twee weken zal je merken dat de henna langzaam vervaagd op je huid, je wenkbrauwen kan je dan gewoon aanzetten met een wenkbrauwproduct. Let er wel op dat je niet gaat boenen.

Is henna allergie gevoelig?

Wellicht heb je ooit wel eens verhalen over henna allergieën gehoord. Het kan voorkomen dat er een henna allergie optreed, dit gebeurd zeer zelden. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide hierdoor kan er een reactie optreden. Echter heb ik dit zelf nog nooit meegemaakt. Mijn advies is wanneer er een reactie op treed om contact op te nemen met de huisarts. Hij of zij zal een zalf voorschrijven waardoor de irritatie snel zal afnemen.

Prijslijst henna browstyling 

Complete henna treatment
(incl. scrub, harsen, epileren, verven, touch up.
€35,00

hhnonou
nopnou

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten