Wimperlifting

Van weinig of korte wimpers tot lange volle wimpers: met de wimperlifting behandeling behaal je altijd zichtbaar resultaat! BEAUTYBR. maakt gebruikt van zachte siliconen schildjes en milde lotions waardoor de wimpers tijdens de behandelingen in de gewenste krul gekruld zonder de wimpers te beschadigen. Dit houdt in dat wij per persoon bekijken welke lotions en welk maat schildjes wij tijdens de behandeling gebruiken. Hier hoef jij je overigens geen zorgen over te maken! Echter wordt het tijdens de behandeling wel besproken.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de behandelvloeistof. Er worden siliconen pads, ook wel shields genoemd - op je oogleden geplaatst. De wimpers worden vervolgens aan de siliconen pad bevestigd. Mocht je het jezelf afvragen: de wimperlifting behandeling is geheel pijnloos. Lotion #1 wordt aangebracht op de aanzet van de wimpers, lotion #1 blijft 4-6 minuten zitten. Afhankelijk van de wimperdikte en -lengte. Na maximaal 6 minuten wordt lotion #1 verwijderd en #2 op de wimpers aangebracht. Deze lotion blijft 5 minuten zitten. Na lotion #2 kan je er voor kiezen om je wimpers te laten verven, het verven van de wimpers zorgt er voor dat de wimpers voller en langer lijken.
chidi wimper

Elleebana Gecertificeerd

Omdat de wetgeving in Australië rondom cosmetica nog strenger is werken wij naast Alpha-H, ons huidverzorgingsmerk, met Elleebana. Elleebana is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. De producten van Elleebana zijn 100% dierproefvrij, vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving. Het merk maakt gebruik van single-use sachets, dit betekenend dat er bij iedere klant gebruikt gemaakt wordt van verse ingrediënten, maar daarnaast is het ook zeer hygiënisch!

Om de kwaliteit van het merk hoog te houden heeft Elleebana ervoor gekozen dat alleen getrainde stylisten met Elleebana mogen werken. Dit houdt in dat wij gecertificeerde stylisten zijn en jaarlijks masterclasses volgen om ons niveau hoog te houden.

Elleebana stylist wmperlifitng

Duur

30 minuten

Prijzen

Inclusief verven van de wimpers €55,00
Exlusief verven van de wimpers €50,00

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.