Wimperlifting

Wimperlifting of Lash Volume Lift, afgekort LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. In tegenstelling tot wimperextensions geeft de wimperlifting een meer natuurlijk ogende look. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor de wimpers een geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Doordat de behandeling weinig ”onderhoud” nodig heeft, direct zichtbaar is en lang mooi blijft is deze behandeling zeer geliefd.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de behandeling eruit?

  • Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de behandelvloeistof.
  • Er worden siliconenpads op je oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L. De wimpers worden vervolgens aan de siliconen pad bevestigd.
  • Lotion #1 wordt aangebracht op de aanzet van de wimpers, lotion #1 blijft 10 – 15 minuten zitten. Afhankelijk van de wimperdikte en -lengte.
  • Na maximaal 15 minuten wordt lotion #2 aangebracht op de wimpers. Dit blijft ook 10 tot 15 minuten zitten. Na lotion #2 kan je er voor kiezen om je wimpers te laten verven (dit is bij de prijs inbegrepen), het verven van de wimpers zorgt er voor dat de wimpers voller en langer lijken.
  • Als afsluiten van de behandeling wordt de Lashbotox aangebracht. De Lashbotox werkt verzorgend en ik raad het dan ook aan om deze lotion minstens 24 uur in te laten trekken. De eerste 24 naar de behandeling zullen je wimpers dus iets aan elkaar plakken door deze verzorgende lotion, daarna zal je merken dat de wimpers vanzelf weer mooi uit elkaar gaan staan en zijn je wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 8 weken.

Is de wimperlifting behandeling schadelijk voor mijn eigen wimpers?

Nee, de behandeling is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Wij maken géén gebruik van schadelijke permanent vloeistoffen of harde wimperklemmen of rollers die wel gebruikt worden bij een wimperpermanent en die de wimpers vaak onnodig beschadigen of zelfs laten afbreken. We werken met zachte siliconen rolletjes waardoor de lift geheel pijnloos en dus ook niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

Hoelang blijft de Lash Volume Lifting zitten?

Gemiddeld heb je 6 tot 9 weken plezier van de bahandeling. Daarna zal je merken dat langzaam uit je wimpers wegzakt.
De behandeling mag iedere 6 weken herhaalt worden.

Kan ik make up dragen na de LVL behandeling?

Ja, dat is zeker mogelijk! De eerste 24 uur na de behandeling raad ik aan om de verzorgende Lashbotox in te laten trekken. Het is dan verstandig om nog even te wachten met make up. En probeer je wimper vooral niet nat te maken. Na de eerste 24 uur mag je weer alles doen met je wimpers wat je wil doen!

Is een wimperlift iets voor mij?

De Lash Volume Lifting behandeling is een geweldige behandeling voor jou wanneer je van jezelf rechte wimpers hebt en je dagelijks een wimperkruller gebruikt. De behandeling is perfect voor een subtiele maar zeer effectieve manier om je natuurlijke wimpers mooier uit te laten komen.

Wanneer je niet tevreden bent over de lengte en volume van je natuurlijke wimpers is de Lash Volume Lifting niet de juiste behandeling voor jou. Wat ik je dan zou aanraden zijn wimperextensions, hiermee creëer je lengte en volume.

Prijslijst Lash Volume Lifting

Wimperlifting
(incl. verven)
€50,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hi BEAUTY!

Wat leuk dat je de website van BEAUTYBR. Utrecht bezoekt!

Van perfecte wenkbrauwen tot een mooie wimperlift, je bent hier aan het juiste adres! Helaas is de salon van 22 juli t/m 13 november wegens zwangerschapsverlof gesloten. Vanaf 13 november staan wij weer volledig voor je klaar!