Semi Permanente make up

Elke vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Maar niemand wil ellenlang voor de spiegel staan. Permanente make-up is een goed hulpmiddel: het bespaart je tijd en geeft je meer expressie in je gezicht.

Met behulp van een hele dunne naald wordt er speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag ingebracht. Deze kleurstof blijft ongeveer een tot twee jaar zitten en vervaagt langzaam. Permanente make-up geeft je altijd een verzorgd, fris en natuurlijk uiterlijk.

Wenkbrauwen

Voor het pigmenteren van wenkbrauwen wordt er onder andere gebruik gemaakt van de hairstroketechniek. De eigen wenkbrauwen worden hierbij geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’ met een heel dun naaldje. Mogen jouw wenkbrauwen gezien worden en draag je zelf vaak make up dan raad ik absoluut de powder brow aan. De techniek zorgt ervoor dat het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet.

Eyeliner

Met een permanente make-up eyeliner is het mogelijk om je ogen mooi te definiëren. Heb je moeite met het aanbrengen van een eyeliner, of heb je lichte wimpers en daardoor onvoldoende uitdrukking dan is een permanente eyeliner de ideale oplossing. Het voordeel van permanente make-up is, dat je eyeliner heel nauwkeurig en strak gezet kan worden, door het werken met een naald. Bovendien zit je eyeliner elke dag hetzelfde. Daarnaast is het ook mogelijk om de eyeliner uit meerdere kleuren op te bouwen.

Je kunt kiezen voor een deepliner. Dit is een lijntje tussen de wortels van de wimperharen en dient als opvulling van de mascara. Ook zonder mascara heb je hierdoor een sprekendere uitdrukking, zonder dat iemand ziet dat je een lijntje op je ogen hebt.

Lipliner

Lipliner kan in verschillende kleuren, vormen en diktes worden aangebracht. Dit gebeurt met hele kleine naaldjes die het pigment voor de lipliner in de bovenste huidlaag aanbrengen. Als de huid wat ouder wordt en de lippen hun jeugdige volheid verliezen, is een permanente lipliner ideaal om uw gezicht meer kracht en expressie te geven. Maar ook als u niet tevreden bent over de natuurlijke vorm van uw lippen, is deze permanente make-up een effectieve oplossing.

Waarom permanente make up?

Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
geen volle of helemaal geen wenkbrauwen heeft
contactlenzen draagt
brildragend is
allergisch is voor gewone make-up
aan sport doet of regelmatig de sauna bezoekt

Prijslijst Permanente make up

Wenkbrauwen
Hairstroke techniek€275,00
Poeder techniek€275,00
Eyeliner
Boven of onder€180,00
Boven en onder €250,00
Deepliner (tussen wimperrand)€150,00
Lipliner
Lipliner€250,00
Touch up
Binnen 6 weken€0
Binnen 1 jaar (wenkbrauwen)€175,00
Binnen 2 jaar (wenkbrauwen)€200,00
Binnen 1 jaar (eyeliner boven)€100,00
Binnen 1 jaar (eyeliner)€195,00
Binnen 1 jaar (lipliner)€195,00


Hi BEAUTY!

Wat leuk dat je de website van BEAUTYBR. Utrecht bezoekt!

Van perfecte wenkbrauwen tot een mooie wimperlift, je bent hier aan het juiste adres! Helaas is de salon van 22 juli t/m 13 november wegens zwangerschapsverlof gesloten. Vanaf 13 november staan wij weer volledig voor je klaar!