Wenkbrauwstyling

BEAUTYBR. Utrecht geeft jou prachtige wenkbrauwen, zelfs als je nog maar weinig wenkbrauwhaartjes hebt en denkt dat alle hoop verloren is. Wenkbrauwen kunnen je uiterlijk drastisch veranderen! Neem daarom even een pauze van het overmatig epileren of het bijtekenen van je wenkbrauwen en laat BEAUTYBR. het werk doen! Wenkbrauwen zijn als sieraden voor je gezicht en zeg nu zelf: wil je stenen of diamanten? Met een passie voor wenkbrauwen shape ik jouw enkbrauwen tot in de puntjes.

Zijn je wenkbrauwen erg verschillend? Dan houd ik meestal de breedste wenkbrauw aan en stellen we samen een stappenplan op om de vorm weer terug te krijgen in de wenkbrauw. De wenkbrauwen van BEAUTYBR. zijn tailor-made omdat ik niet in sjablonen of browmapping geloof. Het draait volledig om het creëren van de perfecte wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht.

De wenkbrauwen worden gemodelleerd met behulp van wax die niet aan de huid hecht maar enkel aan de haartjes. Hierdoor is waxen nagenoeg pijnloos en worden zelfs de fijnste donshaartjes meegenomen. Na het harsen perfectioneer ik de wenkbrauwen
met een pincet om zo de aller fijnste en kortste haartjes te verwijderen.

Wanneer je tevreden bent met het beste resultaat geef ik je handige tips om door middel van make-up perfect voor de dag te komen.

Op deze pagina vindt je alle informatie over onze wenkbrauw behandelingen.

 

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.