Browstyling

 

BEAUTYBR. Utrecht geeft jou prachtige wenkbrauwen, zelfs als je nog maar weinig wenkbrauwhaartjes hebt en denkt dat alle hoop verloren is. Met een passie voor wenkbrauwen shape ik jouw

wenkbrauwen tot in de puntjes.

Zijn je wenkbrauwen erg verschillend? Dan houd ik meestal de breedste wenkbrauw aan en stellen we samen een stappenplan op om de vorm weer terug te krijgen in de wenkbrauw. Mijn wenkbrauwen zijn tailor-made omdat ik niet in sjablonen geloof. Het draait volledig om het creëren van de perfecte wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht.

Houd je meer van een smallere vorm? Ik houd mij 24/7 bezig met de laatste beauty- en modetrends maar uiteindelijk gaat het er om dat jij jezelf mooi vindt.

De wenkbrauwen worden gemodelleerd met behulp van wax die niet aan de huid hecht maar enkel aan de haartjes. Hierdoor is waxen nagenoeg pijnloos en worden zelfs de fijnste donshaartjes meegenomen. Na het harsen perfectioneer ik de wenkbrauwen
met een pincet om zo de aller fijnste en kortste haartjes te verwijderen.

Hoe ik er voor zorg dat je optimaal plezier hebt van je wenkbrauwen? Voor de behandeling scrub ik het gebied rondom de wenkbrauwen, hierdoor wordt de huid zijdezacht én hecht de verf of henna beter aan de huid zodat jij langer plezier hebt van jouw geverfde wenkbrauwen. Wanneer je tevreden bent met het beste resultaat geef ik je handige tips om door middel van make-up perfect voor de dag te komen.

Wist je dat..

90% van mijn klanten overplukte wenkbrauwen heeft? Door veel te veel en te vaak te epileren verliezen je wenkbrauwen hun vorm en dichtheid. Het terug laten groeien van overplukte wenkbrauwen kost tijd en geduld. Hoe jij jouw wenkbrauwen weer perfect maakt? Door simpelweg te stoppen met epileren en mij het werk te laten doen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor de perfecte wenkbrauwen?

Wanneer je gestopt bent met het zelf epileren van je wenkbrauwen, kan ik bij de eerste afspraak inschatten hoeveel behandelingen er nodig zijn om jouw wenkbrauwen weer in shape te krijgen. Gemiddeld zijn er zo’n 5 afspraken nodig om jouw brows te herstellen, met intervallen van om de 6 weken.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Is Brow lamination iets voor mij?

De Brow Lamination behandeling is geschikt voor iedereen met volle wenkbrauwen. Het kunnen gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes zijn. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Contra indicaties

-Zwangerschap en/of borstvoeding
-Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
-Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
-Bij een recent geplaatste PMU/microblading
-Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
-Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables

 

 

Prijzen Browstyling

Complete wenkbrauw treatment henna €30,00
Complete wenkbrauw treatment
(scrub, harsen, epileren, verven en een touch up met make up
€25,00
Wenkbrauwen modelleren€15,00
Wenkbrauwen modelleren tieners 13 - 18 jaar€10,00
Wenkbrauwen verven€12,50

 

 

 


Hi BEAUTY!

Wat leuk dat je de website van BEAUTYBR. Utrecht bezoekt!

Van perfecte wenkbrauwen tot een mooie wimperlift, je bent hier aan het juiste adres! Helaas is de salon van 22 juli t/m 13 november wegens zwangerschapsverlof gesloten. Vanaf 13 november staan wij weer volledig voor je klaar!