One by one wimperextensions

BEAUTYBR. Utrecht plaatst wimperextensions op een natuurlijke en veilige manier een voor een (one bye one) op de wimpers. Er zijn verschillende lengtes, diktes beschikbaar en ook de krul kan uitgekozen worden. Ik bespreek altijd jouw wensen en zo bekijken we samen welke extensions en look aan jouw wensen voldoen. De wimperextensions worden handgemaakt en zijn filter dun, hierdoor zul je de extensions nauwelijks tot niet voelen.

Bij de one by one techniek worden circa 90 tot 150 wimperextensions per oog geplaatst. Wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten en laten niet los bij bijvoorbeeld sporten, zwemmen enz.
Blijf vooral doen wat je altijd al deed!

Veelgestelde vragen

Kan ik make up dragen met wimperextensions?

Hoewel oog make up eigenlijk overbodig is wanneer je wimperextensions hebt laten zetten, kan je soms nét een beetje meer willen. Het is dus zeker mogelijk om gewoon make up te blijven dragen. Gebruik echter geen make up en removers op olie-basis. De olie in de producten kan de wimperlijm zwakker maken of doen oplossen, waardoor je extensions sneller kunnen uitvallen.

Hoe houd ik mijn wimperextensions mooi?

Wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. Net als je hoofdharen verlies je wel eens een wimper. Omdat de extensions aan je eigen wimpers worden bevestigd zul je dus ook een wimpers/extensions verliezen. Gemiddeld verlies je zo’n 1 – 5 wimpers per dag. Een refill behandeling is daarom aan te raden om je wimpers mooi vol te houden, trek niet aan de wimpers, borstel je wimpers 1x per dag met het borsteltje wat je meekrijgt na de behandeling.

Ook belangrijk: reinig je ogen iedere dag voorzichtig en gebruik geen producten op olie-basis. In de salon zijn removers te koop speciaal voor wimperextensions. Droog de wimperextensions na het reinigen niet met een handdoek, meestal zijn je wimpers na 3 tot 5 minuten weer droog. De wimperextensions kunnen door het droog wrijven beschadigen, in de war raken of zelfs afbreken.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een nieuwe set one by one wimperextensions kan uiteen lopen van gemiddeld 1,5  tot 2uur.
Dit ligt er aan de hoeveelheid natuurlijke wimpers. Iedere wimper wordt voorzien van een extension. Ongeacht de staat van je eigen wimpers, is het mogelijk om een prachtig en vol resultaat af te leveren. Een refill behandeling duurt gemiddeld 1 uur.

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?

Nee, je eigen wimpers beschadigen niet tijdens of na het dragen van wimperextensions. De extensions worden op een professionele, met A-kwaliteit haartjes en lijm geplaatst. De  wimperextensions worden met de hand geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig zijde. Hierdoor zijn de wimperextensions bijna niet te van je echte wimpers te onderscheiden en voelen ze zo goed als gewichtloos aan. Houd je alsjeblieft wel aan de meegegeven verzorgingstips! Trek nooit aan je wimperextensions en laat deze altijd verwijderen door een professionele wimperstyliste. Het verwijderen van wimperextensions door mij geplaatst is kosteloos!

Ik draag lenzen. Is dit een probleem?

Nee, het kan echter wel onprettig zijn om 1,5 uur lang de lenzen in te houden. Tijdens de behandeling adviseren wij dan dan ook om ze uit te doen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

  • Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen.
  • Samen bespreken we wat je wensen zijn en kijken we samen welke dikte, lengte en krul het beste bij jou passen.
  • Vervolgens worden de onderwimpers afgeplakt met een fijn en verzorgend oogmasker.
  • Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimperextensions.
  • Zodra we klaar zijn met alle voorbereidingen worden de wimpers een voor een (one by one) voorzien van een wimperextensions.
  • Het oogmasker wordt verwijderd en de wimpers worden nog een keer extra geborsteld met de wimperborstel die je mee naar huis mag nemen om je wimpers dagelijks te borstelen.

Prijslijst wimperextensions one bye one

Nieuwe set one by one wimperextensions€65,00
Opvullen one by one wimperextensions binnen 2 weken€27,50
Opvullen one by one wimperextensions binnen 3 weken€35,00
Wimperextensions verwijderen door mij geplaatst€10,00