HUIDVERZORGING

''IK HEB ER ZO'N SPIJT VAN DAT IK MIJN
HUID ALTIJD ZO GOED HEB VERZORGD.."

- HEEFT NOG NOOIT IEMAND GEZEGD.
Mooi zijn en jezelf fijn voelen gaat voor BEAUTYBR. verder dan mooie wenkbrauwen. Wist je dat 80% van de vrouwen geen idee heeft wat haar huidtype is? Met een uitgebreid assortiment aan behandelingen en producten heeft BEAUTYBR. een effectief antwoord op iedere huidbehoefte of ieder huidprobleem.
WAAROM BEAUTYBR. UTRECHT?
✔ 10 jaar behandelervaring

✔ Gediplomeerd schoonheidsspecialist
✔ Veilige, effectieve producten
✔ Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Gezichtsbehandelingen

Meet And Treatment | 45 Min.
Bij BEAUTYBR hebben we de Meet and Treat behandeling in het leven geroepen om het voor jou als klant wat makkelijker te maken. Wellicht is het de eerste keer of vind je het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen.
Glow And Go Treamtent | 60 Min.
Deze behandeling is erop gericht om de huid te reinigen en een snelle GLOW-up te geven.E en grondige reiniging en een gevoede stralende huid als resultaat.
Ontwerp zonder titel-18
BEAUTYBR. Signature Treatment | 75 Min.
De grootste schatten van BEAUTYBR. Utrecht: onze kennis, handen en huidverbeterende ingrediënten. De behandeling bevat het beste van al deze aspecten.

Huidverbetering

Ontwerp zonder titel-9

Peeling Treatment | 60 min.

Een peeling zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleert intensief de celvernieuwing van de huid. Een chemische peeling werkt dieper op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.
Ontwerp zonder titel-19

Acne Treatment | 60 Min.

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Het doel is van de acne behandeling is om de talgproductie te verminderen, ontstekingen te voorkomen en roodheid en littekens te vervagen.
Lees Meer
microneedle treatment charlotte SkinPen Vampire Treatment

Microneedling Treatment | 75 Min.

Microneedling is een van de meest effectieve manieren om huidveroudering en verbetering op het gebied van pigment, littekens en structuur duurzaam aan te pakken.
Lees Meer
Ontwerp zonder titel-17

Skin Fitness Treatment | 75 min.

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren in het gelaat. Deze massage heeft als doel het verminderen van rimpels en littekens.
Lees Meer

- REVIEWS -

Ik gaf bij Fleur aan dat ik sindskort last had van een geïrriteerde/rode huid. Ze heeft mij toen een gezichtsbehandeling gegeven met speciale producten aangepast op mijn huid. Deze was heerlijk! Mijn huid voelt weer fijn en als herboren.

Kaylee

Vandaag eindelijk weer een volledige gezichtsbehandeling gekregen in jouw mooie nieuwe salon. Wat enorm fijn, en vreselijk nodig. Wat heb ik dit gemist Fleur!

Ilona

Het was weer erg gezellig en ik lag er lekker warm bij met de lekker stoelverwarming en een dekentje. Ben weer super blij met het resultaat!

Chidi

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.