HUIDVERZORGING

''IK HEB ER ZO'N SPIJT VAN DAT IK MIJN
HUID ALTIJD ZO GOED HEB VERZORGD.."

– HEEFT NOG NOOIT IEMAND GEZEGD.

Wist je dat 80% van de vrouwen geen idee heeft wat haar huidtype is? Met een uitgebreid assortiment aan behandelingen en producten heeft BEAUTYBR. een effectief antwoord op iedere huidbehoefte of ieder huidprobleem.

Mooi zijn en jezelf fijn voelen gaat voor BEAUTYBR. verder dan mooie wenkbrauwen. Eigenlijk had ik tot een aantal jaar geleden nooit wat te klagen over mijn huid. Tot ik zwanger raakte van mijn derde kindje. Als moeder van drie weet ik hoe lang de nachten kunnen zijn. Langzaam begon ik het aan mijn huid te merken. Het resulteerde zich namelijk in onzuiverheden, donkere kringen, een doffe vale huid: mijn ‘glow’ was weg. Als schoonheidsspecialiste weet ik heus hoe ik mijn huid kan verzorgen maar ik merkte dat mijn huid en ik in een sleur terecht waren gekomen.

Avonden zat ik aan de laptop gekluisterd op zoek naar een soort van ”Lazy Skincare Method”, de producten die ik zocht moesten zeer effectief zijn en het mochten niet te veel tijd in beslag nemen.

Op een avond hakte ik de knoop door: via de Australische website bestelde ik mijn eerste ALPHA-H product: de Beauty Sleep Power Peel. Dit masker wat je ’s avonds aanbrengt en de hele nacht laat zitten ging mijn huid ‘fixen’. De volgende ochtend was ik overtuigd en bestelde meer!! Na een tijdje kwam ik er achter dat er ook gewoon in Nederland in de salon met ALPHA-H werd gewerkt. De Nederlandse distributeur zat in Utrecht, sterker nog: op een afstand van 5 minuten. Alsof het zo had moeten zijn! Beide verbaasd over de toevalligheid plande we een gesprek in: de rest is geschiedenis!

WAAROM BEAUTYBR. UTRECHT?

✔ 10 jaar behandelervaring
✔ Gediplomeerd schoonheidsspecialist
✔ Veilige, effectieve producten
✔ Makkelijk te bereiken, gratis parkeergelegenheid voor de deur

GEZICHTSBEHANDELINGEN

MEET AND TREAT | KENNISMAKING TREATMENT 45 MIN.
€40,00

Bij BEAUTYBR hebben we de Meet and Treat behandeling in het leven geroepen om het voor jou als klant wat makkelijker te maken.
Wellicht is het de eerste keer of vind je het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen.

Laser Skin Treatments for Natural Age Defense - National Laser Institute Medical Spa

BASIC TREATMENT 60 min.
v.a €50,00

Deze behandeling is erop gericht om de huid te reinigen en een snelle GLOW-up te geven.
Niet te veel ‘gedoe’, maar wel een grondige reiniging en een gevoede stralende huid als resultaat.

goed-luxe

ALL IN TREATMENT 75 min.
v.a €65,00

De grootste schatten van BEAUTYBR. Utrecht: onze handen, technologieën en ingrediënten.
De behandeling bevat het beste van al deze aspecten.

goed-luxe

HUIDVERBETERING

PRO-X GEL PEELING TREATMENT

Een peeling op basis van glycolzuur, hyaluronzuur en kalmerende botanische extracten. Exfolieert de tot in de diepere huidlagen en helpt de huid tegelijkertijd weer opbouwen en verdikken door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Na de peeling oogt de huid jonger, steviger en frisser.

Laser Skin Treatments for Natural Age Defense - National Laser Institute Medical Spa

PRECISION PEELING TREATMENT

Een peeling met speciaal voor de onzuivere huid geselecteerde ALPHA-H producten. Gericht op het remmen van de talgproductie, verwijderen van verstoppingen, remmen van ontstekingen en het kalmeren van de huid. Door producten van ALPHA-H te combineren met een krachtige peeling op basis van salicylzuur, amandelzuur en melkzuur wordt de huid tot in de diepere lagen aangepakt.

goed-luxe

CHA PEELING TREATMENT

De CHA (Combination Hydroxy Acids) Peel) is ontwikkeld als volgende stap na Pro-X Gel.

goed-luxe

- REVIEWS -

Ik gaf bij Fleur aan dat ik sindskort last had van een geïrriteerde/rode huid. Ze heeft mij toen een gezichtsbehandeling gegeven met speciale producten aangepast op mijn huid. Deze was heerlijk! Mijn huid voelt weer fijn en als herboren.

Kaylee

Vandaag eindelijk weer een volledige gezichtsbehandeling gekregen in jouw mooie nieuwe salon. Wat enorm fijn, en vreselijk nodig. Wat heb ik dit gemist Fleur!

Ilona

Het was weer erg gezellig en ik lag er lekker warm bij met de lekker stoelverwarming en een dekentje. Ben weer super blij met het resultaat!

Chidi