HUIDVERZORGING

''IK HEB ER ZO'N SPIJT VAN DAT IK MIJN
HUID ALTIJD ZO GOED HEB VERZORGD.."

- HEEFT NOG NOOIT IEMAND GEZEGD.
Mooi zijn en jezelf fijn voelen gaat voor BEAUTYBR. verder dan mooie wenkbrauwen. Wist je dat 80% van de vrouwen geen idee heeft wat haar huidtype is? Met een uitgebreid assortiment aan behandelingen en producten heeft BEAUTYBR. een effectief antwoord op iedere huidbehoefte of ieder huidprobleem.

Gezichtsbehandelingen

Meet And Treatment | 45 Min.
Bij BEAUTYBR hebben we de Meet and Treat behandeling in het leven geroepen om het voor jou als klant wat makkelijker te maken. Wellicht is het de eerste keer of vind je het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen.
Glow And Go Treamtent | 60 Min.
Deze behandeling is erop gericht om de huid te reinigen en een snelle GLOW-up te geven.E en grondige reiniging en een gevoede stralende huid als resultaat.
Ontwerp zonder titel-18
BEAUTYBR. Signature Treatment | 75 Min.
De grootste schatten van BEAUTYBR. Utrecht: onze kennis, handen en huidverbeterende ingrediënten. De behandeling bevat het beste van al deze aspecten.

Esthemax – Hydrojelly Masks

NEW! Vanaf november werken wij met de peel-off maskers van Esthemax! De nieuwe generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik! Er is een geschikt HydroJelly Mask voor elk huidtype en -conditie. De HydroJelly Masks van Esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.
Have your clients experienced Hydrojelly Dreaming ☁️✨ The calming and cooling sensations that our masks provide are unmatched! The perfect way to complete any facial or add-on to a service_

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.