HUIDVERZORGING

''IK HEB ER ZO'N SPIJT VAN DAT IK MIJN
HUID ALTIJD ZO GOED HEB VERZORGD.."

- HEEFT NOG NOOIT IEMAND GEZEGD.
Mooi zijn en jezelf fijn voelen gaat voor BEAUTYBR. verder dan mooie wenkbrauwen. Wist je dat 80% van de vrouwen geen idee heeft wat haar huidtype is? Met een uitgebreid assortiment aan behandelingen en producten heeft BEAUTYBR. een effectief antwoord op iedere huidbehoefte of ieder huidprobleem.

Gezichtsbehandelingen

Glow Treamtent | 60 Min.
De GLOW TREATMENT is een zuiverende, huid­verbeterende behandeling. Voor een gezonde en gevoede huid met als resultaat een mooie 'glow'.
BEAUTYBR. Signature Treatment | 75 Min.
De grootste schatten van BEAUTYBR. Utrecht: onze kennis, handen en huidverbeterende ingrediënten. De behandeling bevat het beste van al deze aspecten.
IMG_7964
Microneedling Treatment | 60 Min.
Coming soon..

Esthemax – Hydrojelly Masks

BEAUTYBR. werkt met de peel-off maskers van Esthemax! De nieuwe generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik! Er is een geschikt HydroJelly Mask voor elk huidtype en -conditie. De HydroJelly Masks van Esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.
Have your clients experienced Hydrojelly Dreaming ☁️✨ The calming and cooling sensations that our masks provide are unmatched! The perfect way to complete any facial or add-on to a service_

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.