Beautybar home

beautybar utrecht

WENKBRAUW TREATMENTS

Bij BEAUTYBR. is het shapen van wenkbrauwen meer dan alleen epileren. Je wenkbrauwen bepalen een belangrijk deel van je uitstraling! Daarom gelooft BEAUTYBR. ook niet in de ‘one size fits all’ wenkbrauw, met een passie voor wenkbrauwen shape ik jouw wenkbrauwen tot in de puntjes.

WIMPEREXTENSIONS

BEAUTYBR. brengt wimperextensions aan met een natuurlijke uitstraling, hierdoor raken de wimpers niet overbelast. Er wordt gebruik gemaakt van professionele producten, alleen de beste extensions zijn goed genoeg. Van volume tot one-by-one bij BEAUTYBR. ben je aan het juiste adres.

beautybar utrechtbeautybar utrecht

WIMPERLIFTING

Wimperlifting of Lash Volume Lifting (LVL) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder wimperextensions of mascara. De behandeling heeft weinig onderhoud nodig, de krul kan tot wel 8 weken zichtbaar zijn en is daarom zeer geliefd.

HENNA BROWS

Met henna creëer je wenkbrauwen die gezien mogen worden. Tijdens de behandeling worden niet alleen de haartjes geverfd maar ook de huid. Zo creëer je een echte powerbrow. Hennaverf kan tot wel 14 dagen op de huid zitten.

 beautybar=

BEAUTYBR.OW ACADEMY

Voor perfecte wenkbrauwen ben je bij BEAUTYBR. aan het juiste adres.
Wil jij jouw klanten van de mooiste wenkbrauwen voorzien? BEAUTYBR. bied verschillende opleidingen aan.

MAKE UP

Haal het mooiste uit jezelf met make up! Of het nu voor een bruiloft is, een verjaardagsfeestje of persoonlijke hulp. BEAUTYBR. Utrecht werkt met merken als Anastasia Beverly Hills, HudaBeauty en Becca Cosmetics.

beautybar utrecht beautybar utrecht

FACIALS

Mooi zijn en jezelf fijn voelen gaat voor BEAUTYBR. verder dan mooie wimpers en wenkbrauwen. BEAUTYBR. werkt met Biodroga, succesvol in meer dan 60 landen en 7000 schoonheidssalons. Met een uitgebreid assortiment heeft Biodroga een antwoord op iedere huidbehoefte.

PERMANENTE MAKE UP

Elke vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Maar niemand wil ellenlang voor de spiegel staan. Permanente make-up is een goed hulpmiddel: het bespaart je tijd en geeft je meer expressie in je gezicht.

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.