Blog

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and type setting industry Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text Lorem Ipsum

Hoe ziet de behandeling eruit?

  • Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de behandelvloeistof.
  • Er worden siliconenpads op je oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L. De wimpers worden vervolgens aan de siliconen pad bevestigd.
  • Lotion #1 wordt aangebracht op de aanzet van de wimpers, lotion #1 blijft 10 – 15 minuten zitten. Afhankelijk van de wimperdikte en -lengte.
  • Na maximaal 15 minuten wordt lotion #2 aangebracht op de wimpers. Dit blijft ook 10 tot 15 minuten zitten. Na lotion #2 kan je er voor kiezen om je wimpers te laten verven (dit is bij de prijs inbegrepen), het verven van de wimpers zorgt er voor dat de wimpers voller en langer lijken.
  • Als afsluiten van de behandeling wordt de Lashbotox aangebracht. De Lashbotox werkt verzorgend en ik raad het dan ook aan om deze lotion minstens 24 uur in te laten trekken. De eerste 24 naar de behandeling zullen je wimpers dus iets aan elkaar plakken door deze verzorgende lotion, daarna zal je merken dat de wimpers vanzelf weer mooi uit elkaar gaan staan en zijn je wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 8 weken.

Follow us

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten