Huidverbetering

Iedereen heeft recht op een huid die straalt -

- ongeacht huidtype, leeftijd en levensstijl. Onze behandel- én thuisproducten beïnvloeden door de hoge concentratie aan actieve ingrediënten de pH-waarde van de huid. Dit proces trekt de huid letterlijk uit haar comfort zone waardoor de activiteit in de diepere huidlagen toe neemt, daar waar nieuwe huidcellen en collageenvezels worden aangemaakt. Dit resulteert in:

Treatments

Ontwerp zonder titel-17

Skin Fitness (Bindweefselmassage) Treatment

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren in het gelaat. Deze massage heeft als doel het verminderen van rimpels en littekens.
Modern Reizen Eenvoudig Collage Facebook Post-4

Acne Treatment

microneedle treatment charlotte SkinPen Vampire Treatment

Microneedling Treatment

ALPHA-H En Ik

Eigenlijk had ik nooit wat te klagen over mijn huid. Tot.. Ik zwanger raakte van mijn derde kindje. Als moeder van drie weet ik inmiddels hoe lang en slopend de nachten kunnen zijn. Langzaamaan begon ik aan mijn huid te merken dat ik in twee jaar tijd amper een nacht had doorgeslapen. Dit resulteerde zich in onzuiverheden rond mijn kin, donkere kringen onder mijn ogen en een doffe vale huid: mijn 'glow' was weg. Mijn wallen probeerde ik iedere ochtend weg te poetsen met een dikke laag concealer. Als huidspecialist weet ik heus hoe ik mijn huid kan verzorgen maar ik merkte dat mijn huid en ik in een sleur waren gekomen.
Dus zat ik avonden achter de computer.. Op zoek naar producten en een soort van 'Lazy Skincare Routine'. Mijn nieuwe producten moesten effectief én makkelijk te gebruiken zijn. Op een avond bestelde ik mijn eerste ALPHA-H product: de Beauty Sleep Power Peel. Een nachtverzorging met glycolzuur en retinol en gaat 's avonds, wanneer jij ligt te slapen (of niet) aan het werk. Na het eerste gebruik was ik overtuigd van de effectiviteit van de producten en bestelde meer van ALPHA-H! Ik werd een echte 'Alphaholic'.
Hoewel mijn huid straalde als nooit te voren kon ik voor mijn vriendinnen en klanten niet meer verborgen houden dat ik 'privé' vreemd was gegaan met een ander verzorgingsmerk. Na een tijdje gaf ik een ALPHA-H product aan een vriendin met een probleemhuid. Binnen twee weken was haar huid rustig.
Inmiddels werk ik ook in de salon met de producten van ALPHA-H en nog steeds ben ik overtuigd. ALPHA-H staat voor huidverbeterende producten met effectieve werkstoffen die écht wat voor de huid doen. Zo heb ik inmiddels heel veel klanten door de mix van de juiste werkstoffen en handelingen weer blij kunnen maken met een huid die straalt, een huid die gezond en in balans is!

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.