Huidverbetering

These Are The 7 Best Skincare Products For Clearing Congested Skin - Sporteluxe

Iedereen heeft recht op een huid die in balans is, ongeacht huidtype, leeftijd en levensstijl. Onze behandel- én thuisproducten beïnvloeden door de hoge concentratie aan actieve ingrediënten de pH-waarde van de huid. Dit proces trekt de huid letterlijk uit haar comfort zone waardoor de activiteit in de diepere huidlagen toe neemt, daar waar het effectief is, daar waar nieuwe huidcellen en collageenvezels worden aangemaakt. Dit resulteert in:

  • een frissere uitstraling
  • een egalere huidskleur
  • vermindering van oneffenheden
  • een betere doorbloeding
  • een stevigere huid
  • een fijnere huidstructuur

- HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN -

ACNE | ONZUIVERE HUID

CLEAR SKIN | ACNE TREATMENT 60 MIN.

Tijdens de behandeling werken we met actieve ingrediënten van de Clear Skin lijn van ALPHA-H. Deze doeltreffende ingrediënten verminderen roodheid en zwelling, zuiveren de poriën, verminderen de aanmaak van talg en controleren de bacteriën die acne veroorzaken.

The Ultimate Skin Care Total Regime

CLEAR SKIN PRECISION PEELING TREATMENT

Was ist ein Fruchtsäurepeeling und was bringt es? – NIVEA

QUICK CLEANSE | ACNE TREATMENT 30 MIN.

Doordat onze producten vaak en veel actieve ingrediënten waaronder fruitzuren en vitamines bevatten hebben wij speciaal voor de jeugd een eigen (acne) behandeling.

V boj proti gubam s pilingom
Healthy Skin From Morning To Night - Gal Meets Glam

Mijn huid en ik

Eigenlijk had ik tot vorig jaar nooit wat te klagen over mijn huid. Tot.. Ik zwanger raakte van mijn derde kindje. Als moeder van drie weet ik hoe snel de dagen voorbij vliegen en ook hoe lang de nachten kunnen zijn. Langzaamaan begon ik aan mijn huid te merken dat ik in twee jaar tijd amper een nacht had doorgeslapen. Dit resulteerde zich in onzuiverheden, donkere kringen, een doffe vale huid: mijn ‘glow’ was weg. Mijn wallen probeerde ik iedere ochtend weg te poetsen met een dikke laag concealer. Als schoonheidsspecialiste weet ik heus hoe ik mijn huid kan verzorgen maar merkte dat mijn huid en ik in een sleur waren gekomen.

Avonden zat ik aan de laptop gekluisterd op zoek naar een soort van ”Lazy skincare method”, de producten die ik zocht moesten ten eerste effectief zijn en het mocht niet te veel tijd in beslag nemen.

Op een avond hakte ik de knoop door: via de Australische website bestelde ik mijn eerste ALPHA-H product: de Beauty Sleep Power Peel. Dit masker wat je ’s avonds aanbrengt en de hele nacht laat zitten ging mijn huid ‘fixen’, zelfs wanneer ik amper zou slapen. De volgende ochtend was ik overtuigd en bestelde meer!! N een tijdje wam ik er achter dat er ook gewoon in Nederland in de salon met ALPHA-H werd gewerkt. De Nederlandse distributeur zat in Utrecht, sterker nog: op een afstand van 5 minuten. Alsof het zo had moeten zijn! Beide verbaasd over de toevalligheid plande we een gesprek in: de rest is geschiedenis!

Nog steeds ben ik overtuigd. ALPHA-H is een merk met producten met effectieve werkstoffen die écht wat voor de huid doen. Zo heb ik inmiddels ook heel wat andere vrouwen door een mix van de juiste werkstoffen en handelingen weer blij kunnen maken met een huid die weer straalt, een huid die gezond en in balans is!

PIGMENT

BRIGHTER SKIN PRECISION PEEL TREATMENT

Here are a couple of incredible tips post your chemical peels treatment, so you can keep up the best effects from your treatment_

HUIDVEROUDERING

CHA PEELING TREATMENT

Here are a couple of incredible tips post your chemical peels treatment, so you can keep up the best effects from your treatment_

SKIN FITNESS (BINDWEEFSELMASSAGE) TREATMENT

WHAT IS A JESSNER'S PEEL?

GUA SHA TREATMENT

What is Facial Gua Sha and Other Facial Tips from Britta Beauty
WhatsApp chat