Huidverbetering

Iedereen heeft recht op een huid die straalt, een huid die in balans is, ongeacht huidtype, leeftijd en levensstijl. Onze behandel- én thuisproducten beïnvloeden door de hoge concentratie aan actieve ingrediënten de pH-waarde van de huid. Dit proces trekt de huid letterlijk uit haar comfort zone waardoor de activiteit in de diepere huidlagen toe neemt, daar waar nieuwe huidcellen en collageenvezels worden aangemaakt. Dit resulteert in:

  • een frissere uitstraling
  • een egalere huidskleur
  • vermindering van oneffenheden
  • een betere doorbloeding
  • een stevigere huid
  • een fijnere huidstructuur

PEELINGS

PRO-X GEL PEELING TREATMENT

Een peeling op basis van glycolzuur, hyaluronzuur en kalmerende botanische extracten. Exfolieert de tot in de diepere huidlagen en helpt de huid tegelijkertijd weer opbouwen en verdikken door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Na de peeling oogt de huid jonger, steviger, frisser en gelijkmatiger getint.

Here are a couple of incredible tips post your chemical peels treatment, so you can keep up the best effects from your treatment_

PRECISION PEELING TREATMENT

Een peeling met speciaal voor de onzuivere huid geselecteerde ALPHA-H producten. Gericht op het remmen van de talgproductie, verwijderen van verstoppingen, remmen van ontstekingen en het kalmeren van de huid. Door producten van ALPHA-H te combineren met een krachtige peeling op basis van salicylzuur, amandelzuur en melkzuur wordt de huid tot in de diepere lagen aangepakt.

Was ist ein Fruchtsäurepeeling und was bringt es? – NIVEA

CHA PEELING TREATMENT

De CHA (Combination Hydroxy Acids) Peel) is ontwikkeld als volgende stap na Pro-X Gel.

Here are a couple of incredible tips post your chemical peels treatment, so you can keep up the best effects from your treatment_

Mijn huid en ik

Eigenlijk had ik tot vorig jaar nooit wat te klagen over mijn huid. Tot.. Ik zwanger raakte van mijn derde kindje. Als moeder van drie weet ik hoe snel de dagen voorbij vliegen en ook hoe lang de nachten kunnen zijn. Langzaamaan begon ik aan mijn huid te merken dat ik in twee jaar tijd amper een nacht had doorgeslapen. Dit resulteerde zich in onzuiverheden, donkere kringen, een doffe vale huid: mijn ‘glow’ was weg. Mijn wallen probeerde ik iedere ochtend weg te poetsen met een dikke laag concealer. Als schoonheidsspecialiste weet ik heus hoe ik mijn huid kan verzorgen maar merkte dat mijn huid en ik in een sleur waren gekomen.

Avonden zat ik aan de laptop gekluisterd op zoek naar een soort van ”Lazy skincare method”, de producten die ik zocht moesten ten eerste effectief zijn en het mocht niet te veel tijd in beslag nemen.

Op een avond hakte ik de knoop door: via de Australische website bestelde ik mijn eerste ALPHA-H product: de Beauty Sleep Power Peel. Dit masker wat je ’s avonds aanbrengt en de hele nacht laat zitten ging mijn huid ‘fixen’, zelfs wanneer ik amper zou slapen. De volgende ochtend was ik overtuigd en bestelde meer!! N een tijdje wam ik er achter dat er ook gewoon in Nederland in de salon met ALPHA-H werd gewerkt. De Nederlandse distributeur zat in Utrecht, sterker nog: op een afstand van 5 minuten. Alsof het zo had moeten zijn! Beide verbaasd over de toevalligheid plande we een gesprek in: de rest is geschiedenis!

Nog steeds ben ik overtuigd. ALPHA-H is een merk met producten met effectieve werkstoffen die écht wat voor de huid doen. Zo heb ik inmiddels ook heel wat andere vrouwen door een mix van de juiste werkstoffen en handelingen weer blij kunnen maken met een huid die weer straalt, een huid die gezond en in balans is!

HUIDVERBETERENDE GEZICHTSBEHANDELINGEN

QUICK CLEANSE | ACNE TREATMENT 30 MIN.

Doordat onze producten vaak en veel actieve ingrediënten waaronder fruitzuren en vitamines bevatten hebben wij speciaal voor de jeugd een eigen (acne) behandeling.

V boj proti gubam s pilingom

CLEAR SKIN | ACNE TREATMENT 60 MIN.

Tijdens de behandeling werken we met actieve ingrediënten van de Clear Skin lijn van ALPHA-H. Deze doeltreffende ingrediënten verminderen roodheid en zwelling, zuiveren de poriën, verminderen de aanmaak van talg en controleren de bacteriën die acne veroorzaken.

The Ultimate Skin Care Total Regime

GUA SHA TREATMENT

What is Facial Gua Sha and Other Facial Tips from Britta Beauty

BINDWEEFSELMASSAGES

SKIN FITNESS (BINDWEEFSELMASSAGE)

Bij een bindweefselmassage wordt het onderhuidse bindweefsel – geprikkeld. Door de stress en verklevingen uit de huid te masseren, worden niet alleen de bovenste huidlagen maar het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding van de huid, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren in ons gelaat. Met rimpel- en littekenvermindering als resultaat.

WHAT IS A JESSNER'S PEEL?

SKIN FITNESS (BINDWEEFSELMASSAGE) TREATMENT

WHAT IS A JESSNER'S PEEL?

MICRONEEDLING

MICRONEEDLING TREATMENT

Microneelding is een van de meest effectieve manieren om huidverbetering en huidveroudering op het gebied van pigment, littekens en structuur aan te pakken. Tijdens de microneedling behandeling worden er kleine micro kanaaltjes gemaakt in de verschillende huidlagen. Hierdoor kunnen werkstoffen veel dieper in de huid worden ingebracht en een zeer effectief effect hebben op het onder gelegen pigment. Met als resultaat een verhoogde productie van collageen, elastine (bindweefsel) en verminderd pigment.

WHAT IS A JESSNER'S PEEL?

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.