Over Mijn Eigen Huid

Eigenlijk had ik nooit wat te klagen over mijn huid.. Tot ik zwanger raakte van mijn derde kindje. Als moeder van drie weet ik inmiddels hoe kort de nachten kunnen zijn. Langzaamaan begon ik aan mijn huid te merken dat ik in twee jaar tijd amper een nacht had doorgeslapen. Dit resulteerde zich in onzuiverheden rond mijn kin, donkere kringen onder mijn ogen en een doffe vale huid: mijn 'glow' was weg.
Als huidspecialist weet ik hoe ik mijn huid kan verzorgen maar ik merkte dat mijn huid en ik in een sleur waren gekomen. Dus zat ik avonden achter de computer: op zoek naar producten en een 'Lazy Skincare Routine'. Mijn nieuwe producten moesten effectief én bij mijn nogal drukke en chaotische levensstijl passen.
Na lang zoeken bestelde ik via de Australische website van ALPHA-H de Beauty Sleep Power Peel. Huidverbetering terwijl je slaapt: simpeler wordt het niet, dacht ik.
De volgende ochtend was ik overtuigd en bestelde meer producten van ALPHA-H. Ik werd een echte #Alphaholic.
Inmiddels is de salon een officieel verkooppunt van ALPHA-H producten en mag ik mezelf ALPHA-H Skincare Specialist noemen. Nog steeds ben ik overtuigd van de effectiviteit van de producten. Ik geloof er dan ook heilig in dat je alleen al met het gebruik van de juiste thuisproducten wonderen kan verrichten: ik heb het namelijk zelf mogen ervaren!

- Mijn Persoonlijke Favorieten -

Alpha-H Vitamin Profilling Kit
De kit geeft je de ruimte om je huidverzorging iedere dag aan te passen. Ideaal omdat de behoefte van je huid met de dag kan veranderen.
Alpha-H Balancing Cleanser
Een goede routine begint met een goede reiniging. Deze 3-in-1 cleanser brengt de pH-waarde van je huid weer op peil waardoor het gebruik van een aparte lotion overbodig is.
Alpha-H Beauty Sleep Power Peel
14% glycolzuur en 0.5% retinol staan garant voor resultaat. De huid wordt steviger en de teint frisser en egaler. Huidverbetering terwijl je slaapt: simpeler wordt het niet!
Alpha-H Protection Plus SPF50+
Een goede SPF is belangrijk in je huidverzorgingroutine. UV breekt collageen in de huid af waardoor het verouderingproces vroegtijdige wordt ingezet.

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.