Reviews

Wat ben ik fijn en zeer professioneel ontvangen. Ik vond het wel spannend want mijn vorige ervaring met PMU was niet zo goed. Nu ben ik super tevreden! Dankjewel voor mijn prachtige wenkies

Nicole

Fijn welkom geheten en ik kreeg duidelijk uitleg over de behandeling. Ik vond het fijn dat we gezellig konden kletsen en ik vond mijn gezicht na de behandeling heerlijk aanvoelen. De stoelverwarming was heerlijk nadat ik door het koude weer was gefietst.

ELS

Fleur is vriendelijk, klantgericht, perfectionistisch (op een goede manier), coulant, werkt vol passie en altijd in voor verandering indien de klant dit wenst. Haar salon is professioneel ingericht, goede producten, schoon!! en rustig. Ik ontspan direct wanneer ik bij haar in de stoel zit en durf mij volledig aan haar over te geven.

Lisanne

Ik hoef Fleur nooit uit te leggen hoe ik mijn wenkbrauwen wil, ze weet het precies! Niemand anders mag aan mijn wenkbrauwen zitten, alleen zij!

Kim

Ik gaf bij Fleur aan dat ik sindskort last had van een geïrriteerde/rode huid. Ze heeft mij toen een gezichtsbehandeling gegeven met speciale producten aangepast op mijn huid. Deze was heerlijk! Mijn huid voelt weer fijn en als herboren.

Kaylee

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.