Reviews

Voor mij was het de eerste keer bij Beautybr. eindelijk iemand gevonden die mij snapt wat ik met mijn wenkbrauwen wil! Fleur wist meteen precies wat ik wilde, maar ook welke vorm/dikte goed bij mijn gezicht past. Ik heb geen gestoei meer in de ochtend met mijn wenkbrauwen, omdat ze goed in model zitten. Daarnaast vind ik de huiselijke sfeer en het persoonlijke contact fijn!

Kaylee

Fleur is vriendelijk, klantgericht, perfectionistisch (op een goede manier), coulant, werkt vol passie en altijd in voor verandering indien de klant dit wenst. Haar salon is professioneel ingericht, goede producten, schoon!! en rustig. Ik ontspan direct wanneer ik bij haar in de stoel zit en durf mij volledig aan haar over te geven.

Lisanne

De behandelingkamer is rustgevend en Fleur laat je zeker op je gemak voelen zodat je ontspannen van je behandeling kunt genieten. Zij verdient van mij 5 dikke sterren en ik blijf bij haar terugkomen als mijn vaste schoonheidsspecialiste!

Jocelyn

Ben super blij met mijn wimpers, bedankt Fleur!!

Sabrina

Fleur heeft mij opgemaakt voor ons 35 jarige huwelijk. Heel veel complimenten gehad over mijn make up.

Loes

Als ik bij Fleur ben geweest om mijn wimpers en wenkbrauwen te laten doen weet ik dat ik als een tevreden klant de deur uit kan lopen. Tevens zie je in het resultaat dat zij werkt met veel liefde en passie. Ook voor alle vragen kan ik bij haar terecht. Een aanrader dus!

Noa

Sinds enige tijd laat ik mijn wenkbrauwen door Fleur stylen. Ze laat je niet gaan zonder de ‘perfecte wenkbrauwen’. Buiten dat is Fleur ook nog eens een ontzettend leuke meid. Ik kan Fleur zeker aanbevelen.

Annemieke

Ongeveer een half jaar geleden heb ik voor het eerst mijn wimpers laten doen bij BEAUTYBR. Nog steeds ben ik super tevreden! Er wordt heel goed geluisterd naar jou wensen en altijd gekeken naar het beste resultaat en wat het beste bij jou past. Ik vind het ideaal:)!

Ryeau

Ik hoef Fleur nooit uit te leggen hoe ik mijn wenkbrauwen wil, ze weet het precies! Niemand anders mag aan mijn wenkbrauwen zitten, alleen zij!

Kim

Fleur heeft mijn bruidsmake-up gedaan. Ze heeft goed geluisterd naar wat ik zou willen en daar een realistische look van gemaakt. Plaatjes zoeken is natuurlijk leuk, maar mijn gezicht lijkt niet precies op dat plaatje. Fleur geeft een goed advies en heeft mij extra mooi gemaakt voor onze mooie dag. De make-up bleef van vroeg in de ochtend tot ergens in de nacht goed zitten. Ik kan haar iedereen aanraden, bedankt Fleur!

Anne

Ik gaf bij Fleur aan dat ik sindskort last had van een geïrriteerde/rode huid. Ze heeft mij toen een gezichtsbehandeling gegeven met speciale producten aangepast op mijn huid. Deze was heerlijk! Mijn huid voelt weer fijn en als herboren.

Kaylee