Met meer dan tien jaar ervaring..

geeft BEAUTYBR. jou prachtige wenkbrauwen, zelfs wanneer je nog maar weinig wenkbrauwhaartjes van jezelf hebt en je denkt dat alle hoop verloren is..

BEAUTYBR. is gevestigd in Vleuten, naast het populaire Leidsche Rijn. De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt gratis parkeer gelegenheid aan voor de deur. De salon bevindt zich zo’n 15 minuten van de binnenstad van Utrecht af.

Over mijn eigen wenkbrauwen..

16 jaar geleden liet ik zelf voor het eerst mijn wenkbrauwen verven. Ik was toen 14 jaar oud en het was zomervakantie, na de vakantie zou ik naar de tweede gaan. Nu kan ik je vertellen dat het verven van wenkbrauwen er zo'n 16 jaar heel anders aan toe ging. Op dit moment zijn wenkbrauwen een waar fashion- en beauty statement, bijna een kunstwerk te noemen en zijn zeer belangrijk voor je uiterlijk en wat je uit wil stralen. Toen der tijd was het vooral de bedoeling dat LET-TER-LIJK ieder haartje dat ook maar een beetje in de buurt van je ooglid kwam donkerder (lees zwart) werd geverfd. Na het verven van de wenkbrauwen ging de schoonheidsspecialiste met een automatisch pincet aan de slag. Haartje voor haartje werden de wenkbrauwen zo dun mogelijk gemaakt met als resultaat dat het leek alsof je permanent verbaasd keek.

Terug naar mijn wenkbrauwen, 16 jaar geleden: met trillende handen pak ik het spiegeltje vast. Mijn spierwitte wenkbrauwen waren pikzwart geverfd, in de vorm van een kikkervisje. Van binnen wist ik dat het beter was om ze af te scheren. Alles. beter. dan. dit

Uiteindelijk heb ik mijn wenkbrauwen niet afgeschoren. Mijn eerste schooldag na de vakantie was een ramp. Gelukkig was social media nog niet echt een ding en waren wenkbrauwen niet zo belangrijk als vandaag de dag. Wel heb ik mezelf na deze ervaring voorgenomen dat ik niemand ook maar ooit het gevoel zou willen geven zoals ik mezelf na die behandeling voelde.

Daarom opende ik op mijn 25ste mijn eigen schoonheidssalon met wenkbrauwen als specialisatie. Wenkbrauwen kunnen je uiterlijke zoals ik zelf ervaren heb namelijk drastich veranderen en zeg nu zelf: wil je stenen of diamanten?