meer over BEAUTYBR. Utrecht

Dé allround wenkbrauwspecialist van Utrecht!

Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van wenkbrauwen geeft BEAUTYBR. jou prachtige wenkbrauwen, zelfs wanneer je nog maar weinig wenkbrauwhaartjes van jezelf hebt en je denkt dat alle hoop verloren is.
De salon ligt in Vleuten, naast het populaire Leidsche Rijn. De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt gratis parkeer gelegenheid aan voor de deur. Met de auto ligt de salon zo’n 15 minuten van de binnenstad van Utrecht.
16 jaar geleden liet ik zelf voor het eerst mijn wenkbrauwen verven. Ik was toen 14 jaar oud en het was zomervakantie, na de vakantie zou ik naar de tweede gaan. Nu kan ik je vertellen dat het verven van wenkbrauwen er zo'n 16 jaar heel anders aan toe ging. Wenkbrauwen zijn op dit moment een fashion- en beauty statement, bijna een kunstwerk te noemen en zijn zeer belangrijk voor je uiterlijk en wat je uit wil stralen. Toen der tijd was het vooral de bedoeling dat LET-TER-LIJK ieder haartje dat ook maar een beetje in de buurt van je ooglid kwam donkerder (lees zwart) werd geverfd. Na het verven van de wenkbrauwen ging de schoonheidsspecialiste met een automatisch pincet aan de slag. Haartje voor haartje werden de wenkbrauwen zo dun mogelijk gemaakt zodat het leek aslof je permanent verbaasd keek.
Terug naar mijn wenkbrauwen, 16 jaar geleden: met trillende handen pakte ik het spiegeltje vast. Mijn spierwitte wenkbrauwen waren pikzwart, in de vorm van een kikkervisje. Van binnen wist ik dat het beter was om ze af te scheren. Alles. beter. dan. dit.
Uiteindelijk heb ik mijn wenkbrauwen niet afgeschoren. Mijn eerste schooldag na de vakantie was een ramp. Gelukkig bestond er toen nog geen social media en waren wenkbrauwen niet zo belangrijk als vandaag de dag. Na deze ervaring heb ik mezelf voorgenomen dat ik niemand ook maar ooit het gevoel zou willen geven zoals ik mezelf na die behandeling voelde.

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.