About

Sinds 2011 ben ik, Fleur de Bruin, actief in de beautybranche.
Nadat ik vijf jaar in dienst had gewerkt als schoonheidsspecialiste, pedicure en make up artist bij een van de grotere schoonheidssalons in Utrecht bleef ik mijzelf afvragen: is dit het nu?

Ondertussen las ik een hoop over de wondere wereld van het beautybloggen, ik besloot om er voor te gaan: ik werd beautyblogger! Mijn blog sloeg aan en binnen een jaar waren er rond de 2000 volgers die dagelijks geïnteresseerd waren in de beautyproducten en -trends waar ik met veel plezier over schreef.

Inmiddels had ik een baan als administratief medewerker bij een kappersacademie in Amsterdam waar ik veel leuke en inspirerende mensen heb mogen ontmoeten (waaronder Anna Nooshin en Mascha Feoktistova van Beautygloss) maar ik wist het nu zeker: ik hoor niet op kantoor achter de computer maar in de salon! Ik miste het dagelijkse contact met mijn klanten ontzettend, voelde mezelf nutteloos en miste mijn nummer 1 passie: wenkbrauwen. Na deze ervaring dacht ik maar aan een ding: ik wil van mijn passie mijn werk maken.

Verschillende trainingen en opleidingen volgde om mijn wimper en wenkbrauw skills tot een hoger niveau te tillen. Inmiddels bestaat BEAUTYBR. 2 jaar en geef ik zelf ook (privé)trainingen op locatie en in de salon. 28 uur in de week ontvang ik mijn klanten in mijn salon aan huis, de salon heeft een eigen ingang en is dus prima te bereiken voor klanten die slecht te been zijn.

Dankzij mijn interesse in beauty en fashion is BEAUTYBR. Utrecht continue in beweging. Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van beauty maar uiteindelijk gaat het er om dat jij jezelf mooi vindt. Dankjewel voor het lezen en hopelijk ontmoeten we elkaar snel in de salon!


Hi BEAUTY!

Wat leuk dat je de website van BEAUTYBR. Utrecht bezoekt!

Van perfecte wenkbrauwen tot een mooie wimperlift, je bent hier aan het juiste adres! Helaas is de salon van 22 juli t/m 13 november wegens zwangerschapsverlof gesloten. Vanaf 13 november staan wij weer volledig voor je klaar!