Brow Lamination ook wel Browlift genoemd beloofd de wenkbrauw trend van 2020 te worden! De trend wordt ook wel de “Fluffy Brows” trend genoemd. Tijdens de Brow Lamination behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauw haren de juiste richting op blijven staan. Door dat we de haartjes doormiddel van speciale lotions mooi naar boven laten wijzen creëeren je een prachtige volle wenkbrauw!

De behandeling is bijvoorbeeld ook ideaal voor stugge, warrige naar beneden wijzende wenkbrauw haren. Hierdoor gaan de wenkbrauw haren in de juiste richting staan waardoor je in een klap van je wenkbrauw ‘problemen’ af bent. Je kan er ook voor kiezen om de wenkbrauwen erbij te laten verven. Dit is een optie om dit bij de behandeling bij te boeken.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?
Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en ook langer. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

IS BROW LAMINATION IETS VOOR MIJ?
De Brow Lamination behandeling is geschikt voor iedereen met volle wenkbrauwen. Het kunnen gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijzewenkbrauwhaartjes zijn. De behandeling is geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

DE BEHANDELING VALT NIET AAN TE RADEN WANNEER:
– Je zwangerschap bent of borstvoeding geeft
– Je last hebt van acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
– Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
– Bij een recent geplaatste PMU/microblading
– Bij recent gebruik van hormoonzalven rondom de wenkbrauwen
– Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables rondom de wenkbrauwen

Brow Lamination/Browlift €45,00
Brow Lamination/Browlift inclusief verven en styling €50,00

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.