Brow Lamination wordt ook wel de ‘Fluffy Brow’ trend genoemd. Tijdens de Brow Lamination behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauwhaartjes de gewenste richting op gaan staan. Dit doen we doormiddel van milde lotions, deze lotions van Elleebana zijn speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen en dus niet te vergelijken met Wimperlifting vloeistoffen: Deze vloeistoffen zijn namelijk veel te sterk voor wenkbrauwenharen! De lotions van Elleebana maken de wenkbrauwenhaartjes zachter en langer waardoor de wenkbrauwen wel 150% voller kunnen worden!
De behandeling is dan ook ideaal voor stugge, warrige en asymmetrisch groeiende wenkbrauwen. Tijdens de behandeling liften we als het ware de wenkbrauwhaartjes de gewenste richting op waardoor je in een klap van je wenkbrauw ‘problemen’ af bent!

WAT KAN IK VAN DE BEHANDELING VERWACHTEN?

Natuurlijk beginnen we de afspraak met jouw wensen en verwachtingen. De Brow Lamination is niet voor iedereen geschikt. Twijfel je trouwens over de conditie van je wenkbrauwen? Stuur dan gerust een mailtje met een foto van je wenkbrauwen!
De vorm en de stand van de wenkbrauwharen zullen vooraf besproken worden. Hierna zullen de lotions hun werk doen! Ook geeft het verven van de wenkbrauwen het mooiste resultaat en zal ik dit altijd aanraden. De lift blijft 4 tot 8 weken zitten, dit verschilt per persoon.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?
Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en ook langer. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

IS BROW LAMINATION IETS VOOR MIJ?
Brow lamination is geschikt voor iedereen met wenkbrauwenhaartjes. Het kunnen gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijzewenkbrauwhaartjes zijn. De behandeling is geschikt als je dunne, fijne, korte of weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

DE BEHANDELING VALT NIET AAN TE RADEN WANNEER:
– Je zwangerschap bent of borstvoeding geeft
– Je last hebt van acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
– Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
– Bij een recent geplaatste PMU/microblading
– Bij recent gebruik van hormoonzalven rondom de wenkbrauwen
– Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables rondom de wenkbrauwen

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.