Complete wenkbrauw treatment

BEAUTYBR. Utrecht geeft jou prachtige wenkbrauwen, zelfs wanneer je denkt dat alle hoop verloren is. Met een passie voor wenkbrauwen shape ik jouw wenkbrauwen tot in de puntjes. Tijdens de Complete Wenkbrauw Treatment draait het volledig om het creëren van de perfecte wenkbrauwen die perfect passen bij jouw gezichtsvorm. Dit doe ik Tailor-made (uit de losse hand), BEAUTYBR. geloofd dan ook niet in de ‘one-size-fits-all’ wenkbrauwen. Er zijn namelijk maar weinig personen écht symmetrisch in het gezicht. Dit komt door de spieren die in het gelaat lopen. Wanneer je twee identieke wenkbrauwen ‘gaat maken’ zal dit juist resulteren in ongelijke wenkbrauwen. Onthoud dus altijd: je wenkbrauwen zijn zusjes. Het is geen tweeling.

De wenkbrauwen worden tijdens alle wenkbrauw behandeling bij BEAUTYBR. gemodelleerd met behulp van wax die niet aan de huid hecht maar enkel aan de haartjes. Hierdoor is waxen nagenoeg pijnloos en worden zelfs de fijnste donshaartjes meegenomen. Na het harsen worden de wenkbrauwen met een pincet perfectioneert om zo de aller fijnste en kortste haartjes te verwijderen.

Wist je dat?
90% van mijn klanten overplukte wenkbrauwen heeft? Door veel te veel en te vaak te epileren verliezen je wenkbrauwen hun vorm en dichtheid. Het terug laten groeien van overplukte wenkbrauwen kost veel tijd en geduld. Hoe jij jouw wenkbrauwen weer perfect maakt? Door simpelweg te stoppen met epileren en mij het werk te laten doen. Gemiddeld zijn er zo’n 4 afspraken nodig om je wenkbrauwen te herstellen, afspraken worden in dit geval om de 6 weken ingepland.

BEAUTYBR. Utrecht is als eerste schoonheidssalons in Utrecht en omstreken sinds 2016 volledig gespecialiseerd in wenkbrauwen en hierdoor dé allround wenkbrauw specialist van Utrecht. Het stylen van wenkbrauwen is voor BEAUTYBR. veel meer dan alleen epileren. Één wenkbrauwhaartje kan je wenkbrauw maken of kraken.. Zo’n dienst duurt langer dan 5 minuten!

Resultaten van mijn werk vind je hier.

 

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.