Complete wenkbrauw treatment

BEAUTYBR. Utrecht geeft jou prachtige wenkbrauwen, zelfs wanneer je denkt dat alle hoop verloren is. Met een passie voor wenkbrauwen shape ik jouw wenkbrauwen tot in de puntjes. Het draait volledig om het creëren van de perfecte wenkbrauwen die passen bij jouw gezichtsvorm. Dit kan Tailor-made (uit de losse hand) zijn of doormiddel van Browmapping. Er zijn weinig personen écht symmetrisch in het gezicht. Wanneer je twee identieke wenkbrauwen ‘gaat maken’ zal dit juist resulteren in ongelijke wenkbrauwen. Dit komt door de spieren die in het gelaat lopen. Onthoud dus altijd: je wenkbrauwen zijn zusjes. Het is geen tweeling.

De wenkbrauwen worden tijdens alle wenkbrauw behandeling bij BEAUTYBR. Utrecht gemodelleerd met behulp van wax die niet aan de huid hecht maar enkel aan de haartjes. Hierdoor is waxen nagenoeg pijnloos en worden zelfs de fijnste donshaartjes meegenomen. Na het harsen worden de wenkbrauwen met een pincet  perfectioneert om zo de aller fijnste en kortste haartjes te verwijderen.

Wist je dat?
90% van mijn klanten overplukte wenkbrauwen heeft? Door veel te veel en te vaak te epileren verliezen je wenkbrauwen hun vorm en dichtheid. Het terug laten groeien van overplukte wenkbrauwen kost veel tijd en geduld. Hoe jij jouw wenkbrauwen weer perfect maakt? Door simpelweg te stoppen met epileren en mij het werk te laten doen. Gemiddeld zijn er zo’n 4 afspraken nodig om je wenkbrauwen te herstellen, afspraken worden in dit geval om de 6 weken ingepland.

BEAUTYBR. Utrecht is als eerste schoonheidssalons in Utrecht en omstreken sinds 2017 gespecialiseerd in wenkbrauwen en hierdoor dé allround wenkbrauw specialist van Utrecht. Het stylen van wenkbrauwen is voor ons veel meer dan alleen epileren. Één wenkbrauw haartje kan je wenkbrauw maken of kraken. Zo’n dienst zal toch langer moeten duren dan 5 minuten!

Plaats een reactie

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.