(3D) Hairstrokes is de meest natuurlijke techniek onder de semi permanente make-up om de wenkbrauwen voller te laten lijken. Met deze techniek worden de strokes met pigment en een naaldmodule in de huid gezet, de (hair)strokes zijn bijna niet van jouw eigen wenkbrauwhaartjes te onderscheiden.

Wat kunt u van een semi permanent make-up behandeling verwachten?

• Onze behandeling begint met het  bespreken van jouw wensen.
• Na het boeken van de afspraak, ontvang je per mail het toestemmingsformulier. Dit formulier kan je thuis alvast rustig doorlezen. Tijdens de afspraak vul je het toestemmingsformulier in.
• We gaan samen in overleg de juiste kleur en vorm bepalen, perfect passend bij jouw gezicht en wensen.
• De behandeling duurt ongeveer 90 min, waarvan ik 60 minuten bezig ben met het plaatsen van de SPMU
Na 6 weken kom je terug voor een nabehandeling, hierbij wordt de wenkbrauw geperfectioneerd en eventueel de vorm en kleur nog wat aangepast.
• Na genezing kan je ongeveer 1 jaar genieten van prachtige wenkbrauwen en hierna komt u weer terug voor een touch-up!

Voordelen van semi permanente make up:

Tijdwinst
Je wenkbrauwen altijd in model en mooi opgemaakt.
Natuurlijk effect
SPMU is heel secuur werk, waarbij echte wenkbrauwhaartjes worden ‘nagemaakt’. Dit zorgt voor een natuurlijk vullend effect.
Minder agressief voor de huid, geen kans op litteken vorming
SPMU doormiddel van een naaldmodule (apparaat) is minder agressief voor de huid dan microblading. Ook word wordt SPMU doormiddel van een naaldmodule minder diep in de huid aangebracht waardoor er geen kans is op litteken vorming of het lelijk vervagen van de kleur.

Contra indicaties semi permanente make up:

Hieronder zetten we ook de contra indicaties van SPMU voor je op een rij:

Geen variatie in wenkbrauwvorm en -make up
Ben je iemand die graag vaak wisselt van look, dan kun je beter geen semi-permanente of permanente make-up nemen. Of je moet de wenkbrauw dunner laten pigmenteren zodat je altijd de vorm zelf bij kan tekenen indien nodig.
Allergische reacties
Heb je vaak last van allergieën, dan moet je voorzichtig zijn met semi permanente make up. Het pigment zou een allergische reactie kunnen uitlokken. Raadpleeg eerst een dermatoloog of gespecialiseerde beautysalon.
Niet tijdens de zwangerschap
Semi permanante make up wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, gezien in die situatie de immuunreacties niet goed te voorspellen zijn.
Liever niet bij diabetespatiënten
Diabetespatiënten zijn gevoeliger voor infecties en daarom is het af te raden of er moet extra veel aandacht besteed worden aan goed ontsmetten.

Resultaat

Iedere wenkbrauw is anders, wij kijken altijd naar de wensen van de klant en wat het beste past bij uw gezicht. Wij geven altijd een eerlijk advies. Of u nou een natuurlijk resultaat wenst of een strakke wenkbrauw.

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.