Henna Brows is de perfecte behandeling voor wenkbrauwen die gezien mogen worden, je creëert met deze behandeling echte powerbrows. Doormiddel van henna verf worden niet alleen de haartjes maar ook de huid geverfd. Daar waar je met reguliere wenkbrauwverf een resultaat behaald van een paar dagen kan henna verf tot wel 14 dagen op de huid zitten. Mogen jouw wenkbrauwen dus echt gezien worden? Dan zijn Henna Brows helemaal jouw ding! Je zult merken dat de henna verf een periode na de behandeling langzaam vervaagt. Om de Henna Brows optimaal te houden kun je het beste er voor zorgen dat je je wenkbrauwen de eerste 24 tot 48 na de behandeling niet nat maakt of aanraakt met removers. Wil je het echt optimale resultaat behouden? Vermijd olie-houdende producten op en rondom je wenkbrauwen. Olie zorgt er namelijk voor dat de henna die op de huid zit oplost. Reinig je Henna Brows na de behandeling dus alleen met water en geen removers of peelings.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?
Voordat we gaan beginnen aan de behandeling bespreken we jouw wensen. Ik geef hierin mijn advies in maar uiteindelijk gaat het er om wat jij mooi vindt! Daarna reinig ik de wenkbrauw met een reiniging speciaal voor wenkbrauwen. Dit zorgt ervoor dat de henna nog beter pakt. De henna wordt op de haartjes en de huid aangebracht. De henna laten we even intrekken. Hierna wordt de henna verwijderd en de wenkbrauw geharst. De wenkbrauw wordt na het harsen geperfectioneerd met een pincet. Hiermee worden zelfs de kortste haartjes weggehaald voor het mooiste resultaat.

HENNA EN ALLERGIEËN
Wellicht heb je ooit wel eens verhalen over henna allergieën gehoord. Het kan voorkomen dat er een henna allergie optreed, dit gebeurd echter zeer zelden. Zelf heb ik het in 3 jaar tijd nog niet meegemaakt. Henna is namelijk een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide en hoewel de kans op een reactie zeer klein is, kan net als bij ieder andere product een reactie optreden. Mijn advies is wanneer er een reactie optreed om contact op te nemen met de huisarts. Hij of zij zal een zalf voorschrijven waardoor de reactie snel af zal nemen.

Henna Brows incl. harsen, epileren en styling €35,00

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.