BEAUTYBR. Utrecht plaatst wimperextensions enkel en alleen op een veilige manier een voor een (one bye one) op de wimpers. Dit betekent nooit langer dan 12 mm lang of 0.18 mm dik. Hierdoor raken de wimpers niet overbelast en dus niet beschadigd. De wimperextensions die tijdens de behandeling geplaatst worden zijn handgemaakt en filter dun, hierdoor zul je de extensions nauwelijks tot niet voelen.

Wimperextensions blijven gemiddeld 4 tot 6 weken zitten. Net als je hoofdharen verlies je wel eens een wimper. Omdat de extensions aan je eigen wimpers worden bevestigd zul je dus ook een wimpers met extensions gaan verliezen. Gemiddeld verlies je na een behandeling dus 1 – 5 wimpers per dag. Een refill behandeling is daarom aan te raden om je wimpers mooi vol te houden.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?
Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen. Samen bespreken we wat je wensen zijn en kijken we samen welke dikte, lengte en krul het beste bij jouw wimpers en ogen passen. Vervolgens worden de onderwimpers afgeplakt met een fijn en verzorgend oogmasker. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimperextensions. Zodra we klaar zijn met alle voorbereidingen worden de wimpers een voor een (one by one) voorzien van een wimperextensions. Het oogmasker wordt verwijderd en de wimpers worden nog een keer extra geborsteld met een wimperborstel, de wimperborstel mag je mee naar huis nemen om je wimpers dagelijks te borstelen.

ZIJN WIMPEREXTENSIONS SCHADELIJK VOOR MIJN WIMPERS?
Nee, je eigen wimpers beschadigen niet tijdens of na het dragen van wimperextensions. De extensions worden op een professionele wijze, met A-kwaliteit haartjes en lijm geplaatst. Houd je alsjeblieft wel aan de meegegeven verzorgingstips! Trek nooit aan je wimperextensions en laat deze altijd verwijderen door een professionele wimperstyliste. Het verwijderen van wimperextensions door BEAUTYBR. Utrecht geplaatst is overigens altijd kosteloos!

One By One Wimperextensions nieuwe set €65,00
One By One Wimperextensions opvullen 2 weken €30,00
One By One Wimperextensions opvullen 3 weken €35,00
One By One Wimperextensions opvullen 4 weken €40,00