In optimale conditie vernieuwt onze huid op natuurlijke wijze om de 28 dagen. Naarmate we ouder worden en door verschillende levensfasen gaan zoals bijvoorbeeld een zwangerschap of de menopauze wordt dit proces vertraagd of zelfs verstoord. Dit kan effect hebben op de huid waardoor acné, een glimmende huid, grove poriën, rimpels, doffe teint of pigmentvlekken kunnen ontstaan. Met een chemische peeling kunnen we dit verbeteren.

Bij chemische peeling wordt er een zure vloeistof op de huid aangebracht. De meest gebruikte zuren zijn melkzuur, salicylzuur, glycolzuur.

Elk zuur heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, maar hebben een ding gemeen: alle zuren hebben een exfoliërende werking. Dit betekent dat het natuurlijke peelingproces van de huid tijdelijk wordt versneld. We stimuleren de huid om te vernieuwen. Daardoor wordt de huid gladder, egaler en beter gehydrateerd.

ALPHA-H heeft een aantal medische peelingen die variëren van mild tot intensief. Op deze manier is er voor ieder huidtype en iedere huidindicatie een geschikte peeling. BEAUTYBR. biedt de volgende peeling varianten aan:

 • PRO-X GEL PEELING

  Krachtige peeling op basis van glycolzuur. Exfolieert de huid op zeer grondige, effectieve wijze en helpt de huid tegelijkertijd weer opbouwen en verstevigen door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Maakt de huid jonger, steviger, frisser en gelijkmatiger getint. Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder de jongere huid, bij beginnende lijntjes, ongelijkmatige teint, bij oppervlakkige pigmentvlekjes en/of zonschade.

 • PRECISION PEELING
  Geschikt voor de onzuivere-, acné-gevoelige huid. De peeling is op basis van Salicylzuur, Salicylzuur is in staat snel en diep door te dringen in de poriën, waar het opgehoopt talg oplost en dusideaal voor de behandeling van de onzuivere huid. Daarnaast werkt een salicylzuurpeeling op beginnende huidveroudering en rimpels.
 • CHA PEELINGD
  De heftigste peeling van de drie maar wel geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder de rijpere huid, bij huidverslapping en zonschade. De peeling is ontwikkeld als volgende stap na Pro-X Gel.De huid reageert direct op de CHA Peeling door onmiddellijke activering van het lichaamseigen herstelsysteem. Ruimt de beschadigde en aangetaste cellen op om plaats te maken voor gezonde nieuwe cellen en aanmaak van gezond weefsel.Goed om te weten:

  Thuis producten
  Het is belangrijk om in de weken voorafgaand aan een chemische peeling de huid op een milde wijze voor te bereiden op de behandeling. Kom daarom gerust langs in de salon langs voor een gratis consult, of voor product­advies over producten voor thuis gebruik.

  We kijken altijd van tevoren bekijken welke peeling het meest aansluit op jouw wensen en verwachtingen en nog belangrijker: geschikt is voor jouw huidl. Ook overleggen we vooraf met jou hoeveel behandelingen er nodig zijn om het beste resultaat te behalen.

  Reactie van de huid
  Mildere peelings dringen minder diep door in de huid dan de sterkere peelings. Bij een mildere peeling zal de huidreactie over het algemeen minder heftig zijn, dan bij een sterkere peeling.

  Tijdens de behandeling kun je roodheid, prikkeling en warmte op de huid ervaren. In de dagen na de behandeling is er kans op roodheid van de huid, schilfering en kleine korstjes. Ook kan de huid wat lichter of donkerder verkleuren. Dit is een normale en goede reactie van de behandeling. De huid is zich aan het vernieuwen.

  Voor een goed verloop van de nabehandeling en een optimaal resultaat is het belangrijk dat je deze instructies goed opvolgt. Aan het eind van de behandeling krijg je zowel mondelijk als schriftelijk mee wat er nodig is om de huid te verzorgen tijdens het herstelproces.

  Prijzen Peeling

  Vanaf €79,00

Plaats een reactie

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.