HET IS OP DIT MOMENT HELAAS NIET MOGELIJK OM PMU AFSPRAKEN IN TE PLANNEN

Dé nieuwste techniek en trend op het gebied van PMU wenkbrauwen: (Ombre) Powder Brows. De aanzet van de wenkbrauwen zal lichter zijn en naar het staartje van de wenkbrauw toe wordt de wenkbrauw donkerder. Hierdoor creëer je een mooie overloop wat heel zacht en natuurlijk oogt. De techniek wordt toegepast met een apparaat en niet zoals bij microlading met een mesje. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de huid geplaatst. Het resultaat van permanente make-up is altijd semi permanent. Dat houdt in dat de wenkbrauwen na ongeveer 1 tot 2 jaar een opfrisbehandeling nodig hebben.

Ombre powder brows zijn erg subtiel. De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van je wenkbrauw toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en superstrak. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Scheelt je zo een kwartier in de ochtend!

Wat kunt u van een semi permanent make-up behandeling verwachten?

• Onze behandeling of intake begint met het bespreken van jouw wensen.
• Na het boeken van de afspraak, ontvang je per mail extra informatie. De informatie kan je thuis alvast rustig doorlezen. Tijdens de afspraak vul je het toestemmingsformulier in.
• Tijdens de behandeling gaan samen in overleg de juiste kleur en vorm bepalen, perfect passend bij jouw gezicht en wensen.
• De behandeling duurt ongeveer 90 min, waarvan ik ongeveer 60 minuten bezig ben met het plaatsen van de PMU.
Na 6 tot 8 weken kom je terug voor een nabehandeling, hierbij wordt de wenkbrauw geperfectioneerd en eventueel de vorm en kleur nog wat aangepast.
• Na genezing kan je ongeveer 1 jaar genieten van prachtige wenkbrauwen en hierna komt u weer terug voor een touch-up!

Voordelen van permanente make up:

Tijdwinst
Je wenkbrauwen altijd in model en mooi verzorgd.
Natuurlijk effect
PMU is heel secuur werk. Dit zorgt voor een natuurlijk vullend effect.
Minder agressief voor de huid, geen kans op litteken vorming
Permanente make up doormiddel van een naaldmodule (apparaat) is minder agressief voor de huid dan microblading. Ook wordt PMU doormiddel van een naaldmodule minder diep in de huid aangebracht waardoor er geen kans is op litteken vorming of het lelijk vervagen van de kleur.

Contra indicaties permanente make up:

Hieronder zetten we ook de contra indicaties van PMU even voor je op een rij:

Geen variatie in wenkbrauwvorm en -make up
Ben je iemand die graag vaak wisselt van look, dan kun je beter geen permanente make-up nemen. Of je moet de wenkbrauw dunner laten pigmenteren zodat je altijd de vorm zelf bij kan tekenen indien nodig.
Allergische reacties
Heb je vaak last van allergieën, dan moet je voorzichtig zijn met semi permanente make up. Het pigment zou een allergische reactie kunnen uitlokken. Raadpleeg eerst een dermatoloog of gespecialiseerde beautysalon.
Niet tijdens de zwangerschap of borstvoeding
Semi permanante make up wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, gezien in die situatie de immuunreacties niet goed te voorspellen zijn en je geen medicatie mag gebruiken bij een allergische reactie.
Liever niet bij diabetespatiënten
Diabetespatiënten zijn gevoeliger voor infecties en daarom is het af te raden of er moet extra veel aandacht besteed worden aan goed ontsmetten.

Resultaat

Iedereen is anders, wij kijken altijd naar de wensen van de klant en wat het beste past bij uw gezicht. Wij geven altijd een eerlijk advies.

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.