2D – 6D Volume wimperextensions

Een van de mooiste technieken onder de wimperextensions is de ‘2D – 6D techniek’ en wordt ook wel de Russian Volume techniek genoemd. Deze techniek is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zelf niet gezegend zijn met veel eigen wimperhaartjes, maar toch mooie volle wimpers willen hebben. Of voor vrouwen die graag houden van wat extra volume. Met de Volume techniek worden er extra fijne, zachte wimpers in een waaiervorm van 2 tot 6 haartjes op elke eigen wimper geplaatst waardoor je meer volume creëert. Dit is echter niet vergelijkbaar met de ouderwetse voor gemaakte plukjes van vroeger!

Deze techniek gaat van 2D (200 wimperextensions) tot 6D (600 wimperextensions) per oog. Uiteraard zal er altijd worden gekeken naar de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid ze kunnen dragen.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?
Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen. Samen bespreken we wat je wensen zijn en samen kijken we welke dikte, lengte en krul het beste bij jou passen. Vervolgens worden de onderwimpers afgeplakt met een fijn en verzorgend oogmasker. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimperextensions. Zodra we klaar zijn met alle voorbereidingen worden de wimpers een voor een voorzien van een waaiertje van ultra dunne (0.07) wimperextensions. Het oogmasker wordt verwijderd en de wimpers worden nog een keer extra geborsteld, de wimperborstel mag je mee naar huis nemen om je wimpers dagelijks te borstelen.

KAN IK MAKE-UP DRAGEN MET VOLUME WIMPEREXTENSIONS?
Hoewel je gewoon foundation en andere make-up kunt dragen wordt het afgeraden om mascara te dragen met Volume WImperextensions. Dit omdat de waaiertjes door de mascara dicht zullen klappen. Hierdoor zal het fluffy effect van de techniek verloren gaan.

2D-6D Wimperextensions nieuwe set €85,00
2D-6D Wimperextensions opvullen 2 weken €40,00
2D-6D Wimperextensions opvullen 3 weken €45,00
2D-6D Wimperextensions opvullen 4 weken €50,00