Permanente make up voor de wenkbrauwen kan door verschillende technieken worden aangebracht. Iedere techniek heeft een eigen resultaat met slechts één doel: De wenkbrauwen perfectioneren. Permanente makeup voor de wenkbrauwen is een fantastische optie wanneer je niet iedere dag met make-up aan de gang wil gaan, maar er wel altijd verzorgd en subtiel opgemaakt uit wil zien. Daarnaast kan permanente make-up natuurlijk een enorme uitkomst zijn voor mensen die geen of weinig haartjes meer hebben.

Zo breng je met de Hairstroke techniek dunne haartjes aan tussen de eigen natuurlijk wenkbrauwhaartjes. Deze haartjes zijn bijna niet van de natuurlijke wenkbrauwhaartjes te onderscheiden.

‘Ombre Brows’ ook wel ‘Powder Brows’ genoemd is een techniek die er voor zorgt dat het net lijkt alsof de wenkbrauwen heel licht zijn aangezet. Het is een zachte en strakke manier om de wenkbrauw te perfectioneren.

Iedere wenkbrauw is anders, verwachtingen en wensen zijn belangrijk om vooraf te bespreken. Zorg dat je voorafgaand goed zelf bepaald waarom je hebt gekozen voor permanente make up. Hierin sta ik altijd voor eerlijk advies en moet het resultaat haalbaar zijn. Ben je bijvoorbeeld iemand die graag vaak wisselt van look, dan kun je beter geen permanente make up nemen. Of je moet de wenkbrauw dunner laten pigmenteren zodat je altijd de vorm zelf bij kan tekenen indien nodig.

WAT KAN JE VAN EEN PERMANENT MAKE-UP BEHANDELING VERWACHTEN?

• De behandeling begint met het  bespreken van jouw wensen en verwachtingen.
• Na het boeken van de afspraak, ontvang je per mail het toestemmings- en nazorg formulier. Dit formulier kan je thuis alvast rustig doorlezen. Tijdens de afspraak vul je het toestemmingsformulier in.
• We gaan samen in overleg de juiste kleur en vorm bepalen, perfect passend bij jouw gezicht en wensen.
• De behandeling duurt ongeveer 120 min, waarvan ik 60 minuten bezig ben met het plaatsen van de PMU.
Na 6 tot 8 weken kom je terug voor een nabehandeling, hierbij wordt de wenkbrauw geperfectioneerd en eventueel de vorm en kleur nog wat aangepast.
• Na genezing kan je ongeveer 1 tot 2 jaar genieten van prachtige wenkbrauwen en hierna kom je weer terug voor een touch-up!

VOORDELEN VAN PERMANENTE MAKE UP:

Tijdwinst
Je wenkbrauwen zijn altijd verzorgd en mooi in model.
Natuurlijk effect
PMU is heel secuur werk. Dit zorgt voor een natuurlijk en vullend effect.
Minder agressief voor de huid, geen kans op litteken vorming
PMU doormiddel van een naaldmodule (apparaat) is minder agressief voor de huid dan microblading. Ook word wordt PMU doormiddel van een naaldmodule minder diep in de huid aangebracht waardoor er geen kans is op litteken vorming of het lelijk vervagen van de kleur.

CONTRA INDICATIES PERMANENTE MAKE UP:

Hieronder zetten we ook nog even de contra indicaties van permanente make up voor je op een rij:

Geen variatie in wenkbrauwvorm en -make up
Ben je iemand die graag vaak wisselt van look, dan kun je beter geen permanente make up nemen. Of je moet de wenkbrauw dunner laten pigmenteren zodat je altijd de vorm zelf bij kan tekenen indien nodig.
Allergische reacties
Heb je vaak last van allergieën, dan moet je voorzichtig zijn met permanente make up. Het pigment zou een allergische reactie kunnen uitlokken. Raadpleeg eerst een dermatoloog of gespecialiseerde beautysalon wanneer je snel kans op een allergische reactie.
Niet tijdens de zwangerschap
Permanante make up wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, gezien in deze situatie de immuunreacties niet goed te voorspellen zijn.
Liever niet bij diabetespatiënten
Diabetespatiënten zijn gevoeliger voor infecties en daarom is het af te raden of er moet extra veel aandacht besteed worden aan goed ontsmetten.

Plaats een reactie