Wimperlifting of Lash Volume Lift (LVL) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperkruller of mascara. In tegenstelling tot wimperextensions geeft de wimperlifting een natuurlijke look. Wimperlifting doormiddel van siliconen pads is niet schadelijk voor de wimpers een geeft juist door verzorgende lotions een volledige voeding vanaf de haarwortel. Doordat de behandeling weinig onderhoud nodig heeft, direct zichtbaar is en lang mooi blijft (+/- 6 tot 9 weken) is deze behandeling bij veel klanten zeer geliefd.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?
Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de behandelvloeistof. Er worden siliconen pads, ook wel shields genoemd, op je oogleden geplaatst. De wimpers worden vervolgens aan de siliconen pad bevestigd. De wimperlifting behandeling is geheel pijnloos. Lotion #1 wordt aangebracht op de aanzet van de wimpers, lotion #1 blijft 4-6 minuten zitten. Afhankelijk van de wimperdikte en -lengte. Na maximaal 6 minuten wordt lotion #1 verwijderd en #2 op de wimpers aangebracht. Deze lotion blijft 5 minuten zitten. Na lotion #2 kan je er voor kiezen om je wimpers te laten verven, het verven van de wimpers zorgt er voor dat de wimpers voller en langer lijken.

LASHBOTOX
Ter afsluiting van de wimperlifting behandeling kan er tegen een meerprijs van 5 euro ‘LashBotox’ op de wimpers worden aangebracht. Dit is een verzorgende lotion met voeding voor de wimpers. Er komen dus geen prikjes of spuitjes te pas! De LashBotox werkt verzorgend.

IS EEN WIMPERLIFTING BEHANDELING IETS VOOR MIJ?
Een wimperlifting is een geweldige behandeling voor wanneer je van jezelf rechte (lange) wimpers hebt en je dagelijks een wimperkruller gebruikt. De wimperlifting behandeling is perfect voor een subtiele maar zeer effectieve manier om je natuurlijke wimpers mooier uit te laten komen. Wanneer je niet tevreden bent over de lengte en volume van je natuurlijke wimpers is een wimperlifting niet de juiste behandeling voor jou. Wat ik je dan zou aanraden zijn wimperextensions, hiermee creëer je echte lengte en volume.

Wimperlifting incl. verven €55,00
Wimperlifting excl. verven €50,00

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.