Training Wenkbrauwen


Voor perfecte wenkbrauwen ben je bij BEAUTYBR. Utrecht aan het juiste adres.

In 2011 begon de passie voor wenkbrauwen, verschillende opleidingen en cursussen volgde om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wenkbrauwen in de beautybranche.
In 2016 was BEAUTYBR. een van de eerste en weinige salons in de omgeving Utrecht dat wenkbrauw behandelingen aanbod met hennaverf. Inmiddels is BEAUTYBR. op het gebied van (henna) browstyling een waar begrip in Utrecht en omstreken.
Vanaf 2018 verzorgt de salon verschillende (privé)trainingen op locatie en in de salon.

 

Wil jij jouw salon uitbreiden op het gebied van wenkbrauwen en je klanten van de mooiste wenkbrauwen voorzien?

 

BEAUTYBR. bied verschillende opleidingen aan op het gebied van wenkbrauwen. Van het verven en harsen van de wenkbrauwen, perfectie trainingen tot complete henna trainingen. Bij BEAUTYBR. werken we tijdens de trainingen op minstens twee verschillende modellen. Dit omdat je veel verschillende wenkbrauwen en huidtypes tegen gaat komen in de salon. Wanneer je de opleiding afrond ben je al een stuk zekerder over je kunnen en kun je jouw kunsten direct toepassen in de behandelingen.

Henna Brow Professional

Henna is HOT! Henna geeft niet alleen kleur aan de wenkbrauwharen maar ook aan de huid onder de wenkbrauwharen. Hierdoor lijken de wenkbrauwen veel voller en creëer je een echte powerbrow zonder make up te gebruiken. Wenkbrauwhenna kan tot wel 14 dagen op de huid blijven zitten.
Bij BEAUTYBR. werken we tijdens de training op twee modellen. Dit omdat we in de praktijk veel verschillende wenkbrauwen tegenkomen. Doordat je al wat meer ervaring hebt opgedaan ben je na de training direct klaar om zelf aan de slag te gaan.
Wat kun je verder verwachten van de Allround Henna Brow training?
– Theorie over de wenkbrauw en Brazilian Brows henna verf
– Uitleg over opdelen wenkbrauwen met model
– Uitleg waxen en epileren met model
– Behandelen model 1
– Uitleg ombre techniek met model
– Uitleg henna en make up met model
– Behandelen model 2
Aan het einde van de training ben je in het bezit van een certificaat en starterspakket.De prijs voor de Allround Henna Brow training is €250,- excl. btw en incl. starterspakket.
Tevens is de training inlcusief lunch voor jou en je model.
Mocht het lastig zijn om twee modellen te regelen dan is BEAUTYBR. in het bezit van een groot modellen bestand.

Basic Brow Professional

Masterclass Professional

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten