Wenkbrauw behandelingen

08_Nianga_Duo_046_v2x_RGB_150_FINAL

Dé allround wenkbrauw specialist van Utrecht!

Met 10 jaar ervaring in de schoonheidsbranche geeft BEAUTYBR. jou prachtige wenkbrauwen, zelfs wanneer je nog maar weinig wenkbrauwhaartjes van jezelf hebt en je denkt dat alle hoop verloren is.
Sinds 2016 richt BEAUTYBR. zich als een van de eerste schoonheidssalons in Nederland volledig en voornamelijk op het behandelen van wenkbrauwen. Inmiddels is de salon in Utrecht én omstreken een waar begrip op het gebied van wenkbrauwen.

Wenkbrauw Behandelingen

goed-BROW-LAMINATION

Brow Lamination Treatment

Met de Brow Lamination Treatment geven we de wenkbrauwen meer body. Speciale lotions van Elleebana laten de haartjes de gewenste richting op wijzen waardoor we prachtige volle wenkbrauwen creëeren!
goed-Complete-wenkbrauw-treatment-1-1024x657

Complete Wenkbrauw Treatment

BEAUTYBR. gelooft niet in de 'one size fits all wenkbrauw' daarom kijken we altijd naar wat het beste bij jou past! Een behandeling bedoeld om de wenkbrauw extra kracht en kleur te geven. Daarnaast lijken je wenkbrauwen direct voller.
waxing

Wenkbrauwen Modelleren

Een behandelingen in het teken van echte “browpower ”. Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van een zachte wax speciaal voor het gelaat. Dit resulteert zich in nette en gemodelleerde wenkbrauwen en minimale irritatie van de huid.
goed-Complete-wenkbrauw-treatment

Wist Je Dat?

90% van mijn klanten in het verleden te veel aan haar wenkbrauwen heeft geplukt? Door te veel en vaak te epileren verliezen wenkbrauwen hun vorm en dichtheid. Het terug laten groeien van overplukte wenkbrauwen kost veel tijd en geduld. Hoe je zelf jouw wenkbrauwen weer perfect maakt? Door simpelweg te stoppen met epileren en mij het werk te laten doen!

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.