Wimperlifting

Van weinig of korte wimpers tot lange, volle wimpers.. Met de een wimperlifting behandeling valt er altijd een mooi resultaat te behalen!

BEAUTYBR. maakt gebruikt van zachte siliconen schildjes en milde lotions van Elleebana waardoor de wimpers tijdens de behandelingen niet beschadigd raken maar wel in de gewenste krul gekruld worden. Dit houdt in dat er per persoon word bekeken welke lotions we gebruiken en welke vorm en maat van siliconen schildjes het beste de behandeling passen. Hier hoef jij je overigens geen zorgen over te maken, echter wordt dit tijdens de behandeling wel van te voren besproken.

BEAUTYBR. <3 Aussie! Naast ons huidverzorgingsmerk ALPHA-H werkt BEAUTYBR. met nog een merk uit Australië. Elleebana is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. De producten van Elleebana zijn 100% dierproefvrij, vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving. Het merk maakt gebruik van single-use sachets, dit betekenent dat er bij iedere klant gebruikt gemaakt wordt van verse ingrediënten, maar daarnaast is het ook zeer hygiënisch!

Om de kwaliteit van het merk hoog te houden heeft Elleebana ervoor gekozen dat alleen getrainde stylisten met Elleebana mogen werken. Dit houdt in dat wij gecertificeerde stylisten zijn en jaarlijks masterclasses volgen om ons niveau hoog te houden.

€57,00 inclusief verven

Copyright ©BEAUTYBR. 2023

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten