Wimperlifting

Van weinig of korte wimpers tot lange, volle wimpers.. Met de wimperlifting behandeling valt er altijd een mooi resultaat te behalen!

BEAUTYBR. maakt gebruikt van zachte siliconen schildjes en milde vloeistoffen  van Elleebana waardoor de wimpers tijdens de behandelingen niet beschadigd raken maar wel in de gewenste krul krijgen. Dit houdt in dat er per persoon wordt bekeken welke lotions we gebruiken en welke vorm en maat van siliconen schildjes het beste bij de behandeling passen. Hier hoef jij je overigens geen zorgen over te maken, echter wordt dit tijdens de behandeling wel van te voren besproken.

BEAUTYBR. <3 Aussie! Naast ons huidverzorgingsmerk ALPHA-H werkt BEAUTYBR. met nog een merk uit Australië. Elleebana is vooruitstrevender dan ieder ander wimperlifting systeem op de markt. De producten van Elleebana zijn 100% dierproefvrij en vegan en natuurlijk in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving. Het merk maakt gebruik van single-use sachets, dit betekenent dat er bij iedere klant gebruik gemaakt wordt van verse ingrediënten, daarnaast is het ook zeer hygiënisch!

Om de kwaliteit van het merk hoog te houden heeft Elleebana ervoor gekozen om alleen met getrainde stylisten te werken. Dit houdt in dat BEAUTYBR. een gecertificeerde stylist is en er jaarlijks masterclasses worden gevolgd om het niveau hoog te houden.

€57,00 inclusief verven

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten