Wimper behandelingen

WIMPERLIFTING

Van weinig of korte wimpers tot lange volle wimpers wist je er met een wimperlift altijd een mooi resultaat te behalen valt?  BEAUTYBR. maakt gebruikt van zachte siliconen schildjes en milde lotions waardoor de wimpers tijdens de behandelingen niet beschadigd raken maar wel in de gewenste krul gekruld worden. Dit houdt in dat wij per persoon bekijken welke lotions wij gebruiken en welke vorm en maat van siliconen schildjes wij tijdens de behandeling gebruiken. Hier hoef jij je overigens geen zorgen over te maken maar wordt tijdens de behandeling wel besproken.

IMG_4616

ELLEEBANA GECERTIFICEERD

We <3 <3 Aussie! Naast ons Alpha-H, ons huidverzorgingsmerk, werken wij met nog een merk uit Australië. Elleebana is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. De producten van Elleebana zijn 100% dierproefvrij, vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving. gecertificeerde stylisten Het merk maakt gebruik van single-use sachets, dit betekenend dat er bij iedere klant gebruikt gemaakt wordt van verse ingrediënten, maar daarnaast is het ook zeer hygiënisch!

Om de kwaliteit van het merk hoog te houden heeft Elleebana ervoor gekozen dat alleen getrainde stylisten met Elleebana mogen werken. Dit houdt in dat wij gecertificeerde stylisten zijn en jaarlijks masterclasses volgen om ons niveau hoog te houden.

68f1d10c-1fba-4ad0-83d9-026e987cb357

FAQ

Sinds 2017 ben je bij BEAUTYBR. Utrecht voor een mooie wimperlift niet alleen als klant maar ook als professional op het juiste adres! ‘Is de behandeling slecht voor mijn wimpers? Is de wimperlifting een geschikte behandeling voor mij? We begrijpen dat je vast nog een aantal vragen hebt, meer informatie lees je hier.

Reviews

Mijn wimpers hebben een perfecte krul door de wimperlift en mijn wenkbrauwen zijn altijd perfect gestyled door Fleur. Erg fijn is dat Fleur zeer precies is en altijd een goed advies heeft. BEAUTYBR. is een mooie en gezellige babecave, een beautysalon waar ik heel graag naartoe ga!

Anne

Naast dat ik al vaker door Fleur mijn wenkbrauwen perfect heb laten shapen ben ik nu als een blok gevallen voor de wimperlifting behandeling! Ik kan niet geloven dat dit mijn eigen wimpers zijn, wat een geweldige krul!

Kelsey

BEAUTYBR. Is mijn vaste adres voor wimperextensions! Het is een heerlijk ontspannen plekje om te komen en een absolute must; de diensten en producten zijn van uitstekende kwaliteit!!! Ik kan BEAUTYBR. ten zeerste aanbevelen!

A happy customer.

Gini

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.