Zelfs de beste producten gaan geen wonderen verrichten wanneer je de huid niet eerst voorbereidt. Make-up en invloeden van buiten af kunnen de functie van de cellen in de huid verstoren. Het dagelijks reinigen van de huid stimuleert celvernieuwing, ondersteunt de beschermende barrière van de huid en zorgt er voor dat de werkstoffen van de opvolgende producten beter hun werk kunnen doen.

Exfolieren is de eerste stap in huidverzorging naar gezonde glow. Een exfoliant zorgt er voor dat actieve werkstoffen beter hun werk in de dieper gelegen huidlagen kunnen doen. Naarmate we ouder worden vertraagd de celvernieuwing van de huid met als gevolg dat dode huidcellen op de huid blijven liggen. Hierdoor wordt de huid droger en oogt sneller dof en grauw. Door dode huidcellen op een milde maar effectieve wijze met een peeling of scrub te verwijderen oogt de huid direct frisser en jeugdiger!

Doelgericht verzorgen, dat is wat een serum doet! De lichte en dunne structuur van een serum maakt het mogelijk om krachtige actieve werkstoffen aan de cellen in de dieper gelegen huidlagen door te geven. Last van onzuiverheden, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, irritatie of een droge, doffe huid? Een serum lost het probleem op!

Moisturisers voeden en versterken de huibarrière waardoor de huid beter beschermt is tegen uitdroging door invloeden van buitenaf. Er bestaan nog wel eens misverstanden over het feit dat een moisturiser alleen voor de droge huid geschikt zou zijn. Niets is minder waar! Ook de onzuivere huid heeft hydratatie nodig. Moisturisers zijn er namelijk in veel verschillende vormen. Of je nu gaat voor een crème, gel of een intens voedende balsem: de juiste moisturiser voedt je huid en helpt de belangrijke functies van de cellen te ondersteunen waardoor jouw huid straalt als nooit te voren

Wist je dat zonnebrandcreme de beste anti aging crème is ter wereld? Ja, je leest het goed: SPF! Nu snap ik dat een SPF niet direct het meest leuke huidverzorgingsproduct is om te kopen maar het is wel het meest effectieve product voor het behouden van een mooie, jeugdige huid. Schadelijke UV-straling is namelijk niet alleen de grootste veroorzaker van huidkanker, UV-straling breekt collageen in onze huid af waardoor het veroudering proces van de huid vroegtijdige wordt ingezet. Onze producten bevatten een breedspectrum aan zonbescherming waardoor je huid niet alleen tegen verbranding beschermd is maar ook tegen vroegtijdige huidveroudering.

Onze ogen en lippen laten de eerste tekenen van veroudering te zien. Dit komt omdat de huid rondom de ogen 6x dunner is en dus erg kwetsbaar. Voeg er een gebrek aan slaap toe en je hebt hét recept voor wallen, dus met alle liefde presenteren we een selectie van verkoelende, liftende en verhelderende oogcrèmes voor ogen die de jaren ontkennen.

Een masker is als een kers op de huidverzorgingstaart. Een masker geeft je huid een gerichte boost, een extraatje! Bijvoorbeeld een intensieve hydratatie boost, het verfijnen van de poriën, het vervagen van rimpeltjes en het bestrijden van onzuiverheden of puistjes."

Ben je constant op zoek naar de volgende HOLY GRAIL in jouw huidverzorgingsroutine? Zelf heb ik dat ook! Daarom vind je op deze pagina – tegen portemonnee vriendelijke prijzen – kits of mini’s. Op deze manier hoop ik je zo op weg te helpen naar de zoektocht naar jouw nieuwe beauty favoriet.

Van eeuwenoude Chinese edelstenen tot de nieuwste innovaties, hier vind je de meest effectieve gadgets van over de hele wereld om de actieve werkstoffen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine te versterken.

Copyright ©BEAUTYBR. 2023

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten