Zelfs de beste producten gaan geen wonderen verrichten wanneer je de huid niet eerst voorbereidt. Make-up en invloeden van buiten af kunnen de functie van de cellen in de huid verstoren. Het dagelijks reinigen van de huid stimuleert celvernieuwing, ondersteunt de beschermende barrière van de huid en zorgt er voor dat de werkstoffen van de opvolgende producten beter hun werk kunnen doen.

Exfolieren is de eerste stap in huidverzorging naar een stralende huid. Het exfolieren van de huid zorgt er voor dat actieve werkstoffen  uit je favoriete producten beter hun werk kunnen doen. Naarmate we ouder worden vertraagd de celvernieuwing van de huid met als gevolg dat dode huidcellen op de huid blijven liggen. Hierdoor wordt de huid droger en oogt sneller dof en grauw. Door dode huidcellen op een milde maar effectieve manier met een peeling of scrub te verwijderen oogt de huid direct frisser en jeugdiger!

Doelgericht verzorgen, dat is wat een serum doet! De lichte en dunne structuur van een serum maakt het mogelijk om krachtige actieve werkstoffen aan de cellen in de dieper gelegen huidlagen door te geven. Last van onzuiverheden, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, irritatie of een droge, doffe huid? Een serum lost het op!

Moisturisers voeden en versterken de beschermende barrière van de huid waardoor deze beter beschermt is tegen invloeden van buitenaf. Er bestaan nog wel eens misverstanden over het feit dat een moisturiser alleen geschikt zou zijn voor de droge huid. Niets is minder waar! Ook de onzuivere huid heeft hydratatie nodig. Moisturisers zijn er namelijk in veel verschillende vormen. Of je nu gaat voor een crème, gel of een intens voedende balsem: de juiste moisturiser voedt je huid en helpt de belangrijke functies van de huidcellen te ondersteunen waardoor jouw huid straalt als nooit te voren!

Wist je dat zonbescherming de beste anti aging crème is ter wereld? Ja, je leest het goed: SPF! Het is het meest effectieve product voor het behouden van een mooie, jeugdige huid. UV-straling is namelijk niet alleen de grootste veroorzaker van huidkanker, het breekt collageen in onze huid af waardoor het verouderingsproces van de huid vroegtijdige wordt ingezet. Onze producten bevatten een breedspectrum aan zonbescherming waardoor je huid niet alleen tegen verbranding is beschermd maar ook tegen vroegtijdige huidveroudering.

Onze ogen en lippen laten de eerste tekenen van veroudering te zien. Dit komt omdat de huid rondom de ogen 6x dunner is en dus erg kwetsbaar. Voeg er een gebrek aan slaap aan toe en je hebt hét recept voor kringen en wallen. Dus met liefde presenteert BEAUTYBR. een selectie aan verkoelende, liftende en verhelderende oogcrèmes voor ogen die de jaren ontkennen.

Een masker is als een kers op de huidverzorgingstaart. Een masker geeft je huid een gerichte boost, echt een extraatje! Bijvoorbeeld een intensieve hydratatie boost, het verfijnen van de poriën, het vervagen van rimpeltjes en het bestrijden van onzuiverheden of puistjes.

Op deze pagina vind je – tegen portemonnee vriendelijke prijzen – kits of mini’s. Op deze manier hoopt BEAUTYBR. je op weg te helpen naar de zoektocht naar jouw nieuwe beauty favoriet!

Van eeuwenoude Chinese edelstenen tot de nieuwste innovaties, hier vind je de meest effectieve gadgets van over de hele wereld om de actieve werkstoffen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine te versterken.

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten