SHOP

Gratis Verzending

Gratis Miniatuur

Persoonlijke Huidcoach

-

Voor 13:00 besteld, is morgen in huis
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Best bewezen effectieve producten
What’s your cleanser type? - Alpha-H
Cleansers | Reiniging
Zelfs de beste moisturizer zal geen wonderen verrichten wanneer je je huid niet eerst voorbereidt. Make up en invloeden van buiten af kunnen er voor zorgen dat de functie van de cellen in de huid verstoord raken. Het dagelijks reinigen van de huid stimuleert celvernieuwing en ondersteunt de beschermende barrière van de huid.
Alpha-H Concentrated Skincare on Instagram_ “This + Gentle Daily Exfoliant is like giving your face the holiday you so desperately deserve 🙏🏻#alphah”
Exfolieren | Peelings & Scrubs
Exfolieren is de eerste stap in huidverzorging naar gezonde glow. Naarmate we ouder worden vertraagd de celvernieuwing van onze huid. Dode huidcellen blijven op onze huid liggen. Hierdoor wordt onze huid droger en oogt de huid sneller mat en grauw. Door de dode huidcellen met een peeling of scrub op een milde wijze weg te halen oogt de huid direct frisser en jeugdiger.
IMG_3045
Serums | Doelgericht
Doelgericht verzorgen, dat is wat een serum doet! Hun lichtgewicht texturen maken het mogelijk om krachtige huidverbeterende, anti-aging en actieve werkstoffen aan de cellen in de huid door te geven. Hierdoor zal het resultaat direct na het aanbrengen zichtbaar zijn.
IMG_3038
Moisturizers | Hydrateren
Een hydraterende crème beschermt je huid tegen uitdroging en invloeden van buitenaf door de huidbarriere te versterken. Er is nog wel eens een misverstand over het feit dat een moisturizer alleen voor de droge huid zou zijn. Ook de onzuivere huid heeft hydratatie nodig. Moisturizers zijn er namelijk in veel verschillende vormen.
Vergeet je niet in te smeren met dit mooie weer!
SPF | Zonbeschermening
Het smeren van een goede SPF is dé belangrijkste stap in je huidverzorging routine. UV-straling breekt het collageen in onze huid af waardoor het veroudering proces van de huid vroegtijdige wordt ingezet. Onze producten bevatten een breedspectrum aan zonbescherming waardoor je huid niet alleen tegen verbranding beschermd is maar ook tegen vroegtijdige huidveroudering.
Alpha-H Concentrated Skincare on Instagram_ “A soothing and firming gel that refreshes, rehydrates, and reduces puffiness and dark circles? That would be Absolute Eye Complex! 😎 #alphah”
Eyes | Lips
Onze ogen en lippen laten de eerste tekenen van veroudering te zien. Dit komt omdat de huid rondom de ogen 6x dunner is en dus erg kwetsbaar. Voeg een gebrek aan slaap toe en je hebt hét recept voor wallen, dus met alle liefde presenteren we een selectie van verkoelende, liftende en verhelderende oogcrèmes voor ogen die de jaren ontkennen.
IMG_3035
Maskers | Boosters
Een masker is als een kers op de huidverzorgingstaart. Een masker geeft je huid een gerichte boost, een extraatje bijvoorbeeld: intensieve hydratatie boost, het verfijnen van poriën, het vervagen van rimpels en het bestrijden van onzuiverheden of puistjes.
CSK
Kits | Mini's
Ben je constant op zoek naar de volgende HOLY GRAIL in jouw huidverzorgingsroutine? Zelf heb ik dat ook! Daarom vind je op deze pagina – tegen portemonnee vriendelijke prijzen – kits of mini’s. Op deze manier hoop ik je zo op weg te helpen naar de zoektocht naar jouw nieuwe beauty favoriet.
IMG_3154
Tools | Wellness
Van eeuwenoude Chinese edelstenen tot de nieuwste innovatie, hier vind je de meest effectieve gadgets van over de hele wereld verenigd om de actieve werkstoffen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine te versterken.

Copyright © 2021 by Axiomthemes. All rights reserved.