SHOP

Gratis Verzending

Gratis Miniatuur

Persoonlijke Huidcoach

-

Voor 13:00 besteld, is morgen in huis
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Best bewezen effectieve producten
What’s your cleanser type? - Alpha-H
Cleansers | Reiniging
Zelfs de beste producten zullen geen wonderen verrichten wanneer je de huid niet eerst voorbereidt. Make-up en invloeden van buiten af kunnen de functie van de cellen in de huid verstoren. Het dagelijks reinigen van de huid stimuleert celvernieuwing, ondersteunt de beschermende barrière van de huid en zorgt er voor dat de werkstoffen van de opvolgende producten beter hun werk kunnen doen.
Lees meer..
Alpha-H Concentrated Skincare on Instagram_ “This + Gentle Daily Exfoliant is like giving your face the holiday you so desperately deserve 🙏🏻#alphah”
Exfolieren | Peelings & Scrubs
Exfolieren is de eerste stap in huidverzorging naar gezonde glow. Een exfoliant zorgt er voor dat actieve werkstoffen beter hun werk in de dieper gelegen huidlagen kunnen doen. Naarmate we ouder worden vertraagd de celvernieuwing in onze huid met als gevolg dat dode huidcellen op onze huid blijven liggen. Hierdoor wordt onze huid droger en oogt de huid sneller dof en grauw. Door de dode huidcellen op een milde wijze met een peeling of scrub te verwijderen oogt de huid direct frisser en jeugdiger.
Lees meer..
IMG_3045
Serums | Doelgericht
Doelgericht verzorgen, dat is wat een serum doet! De lichte en dunne structuur van een serum maakt het mogelijk om krachtige actieve werkstoffen aan de cellen in de dieper gelegen huidlagen door te geven. Last van onzuiverheden, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, irritatie of een droge, doffe huid? Een serum lost het probleem op!
Lees meer..
IMG_3038
Moisturisers | Hydrateren
Moisturisers voeden en versterken de beschermende barrière van de huid waardoor de huid beter beschermt is tegen uitdroging door invloeden van buitenaf. Er bestaan nog wel eens misverstanden over het feit dat een moisturiser alleen voor de droge huid geschikt zou zijn. Niets is minder waar! Ook de onzuivere huid heeft hydratatie nodig. Moisturisers zijn er namelijk in veel verschillende vormen. Of je nu gaat voor een crème, gel of een intens voedende balsem: de juiste moisturiser voedt je huid en helpt de belangrijke functies van de cellen te ondersteunen waardoor jouw huid straalt als nooit te voren.
Lees meer..
Vergeet je niet in te smeren met dit mooie weer!
SPF | Zonbeschermening
Wist je dat zonnebrandcreme de beste anti aging crème is ter wereld? Ja, je leest het goed: SPF! Nu snap ik dat een SPF niet direct het meest leuke huidverzorgingsproduct is om te kopen maar het is wel het meest effectieve product voor het behouden van een mooie, jeugdige huid. Schadelijke UV-straling is namelijk niet alleen de grootste veroorzaker van huidkanker, UV-straling breekt collageen in onze huid af waardoor het veroudering proces van de huid vroegtijdige wordt ingezet. Onze producten bevatten een breedspectrum aan zonbescherming waardoor je huid niet alleen tegen verbranding beschermd is maar ook tegen vroegtijdige huidveroudering.
Lees meer..
Alpha-H Concentrated Skincare on Instagram_ “A soothing and firming gel that refreshes, rehydrates, and reduces puffiness and dark circles? That would be Absolute Eye Complex! 😎 #alphah”
Eyes | Lips
Onze ogen en lippen laten de eerste tekenen van veroudering te zien. Dit komt omdat de huid rondom de ogen 6x dunner is en dus erg kwetsbaar. Voeg er een gebrek aan slaap toe en je hebt hét recept voor wallen, dus met alle liefde presenteren we een selectie van verkoelende, liftende en verhelderende oogcrèmes voor ogen die de jaren ontkennen.
Lees meer..
IMG_3035
Maskers | Boosters
Een masker is als een kers op de huidverzorgingstaart. Een masker geeft je huid een gerichte boost, een extraatje! Bijvoorbeeld een intensieve hydratatie boost, het verfijnen van de poriën, het vervagen van rimpeltjes en het bestrijden van onzuiverheden of puistjes.
Lees meer..
CSK
Kits | Mini's
Ben je constant op zoek naar de volgende HOLY GRAIL in jouw huidverzorgingsroutine? Zelf heb ik dat ook! Daarom vind je op deze pagina – tegen portemonnee vriendelijke prijzen – kits of mini’s. Op deze manier hoop ik je zo op weg te helpen naar de zoektocht naar jouw nieuwe beauty favoriet.
Lees meer..
IMG_3154
Tools | Wellness
Van eeuwenoude Chinese edelstenen tot de nieuwste innovaties, hier vind je de meest effectieve gadgets van over de hele wereld om de actieve werkstoffen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine te versterken.

This is custom heading element

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.