Volle wenkbrauwen zonder PMU.. Dat kan met Brow lamination!

Tijdens de Brow Lamination behandeling zorgen we er voor dat de wenkbrauwharen zachter en platter worden waardoor de wenkbrauwharen voller ogen en makkelijker de gewenste richting op gaan staan. Dit doen we doormiddel van milde vloeistoffen speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Deze vloeistoffen zijn niet te vergelijken met wimperlifting vloeistoffen: Deze vloeistoffen zijn namelijk veel te sterk voor wenkbrauwenharen!

De vloeistoffen van Elleebana maken de wenkbrauwenhaartjes zachter waardoor de wenkbrauwen wel 150% voller kunnen worden!

De behandeling is dan ook ideaal voor dunnere, stugge, warrige en asymmetrisch wenkbrauwen. Tijdens de behandeling liften we als het ware de wenkbrauwharen de gewenste richting op waardoor je in een klap van al je wenkbrauw ''problemen'' af bent.


Natuurlijk beginnen we de afspraak met het bespreken van jouw wensen en verwachtingen. De vorm en de stand van de wenkbrauwharen zullen vooraf besproken worden. Hierna zullen de lotions hun werk doen! De lift blijft 4 tot 8 weken zitten, echter verschilt dit per persoon.

De Brow Lamination behandeling is niet voor iedereen geschikt. Twijfel je over de conditie van je wenkbrauwen? Stuur dan gerust een mail met een foto van je wenkbrauwen.

€55,00 30 min.

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten