Is jouw huid toe aan zuivering én hydratatie?

Even dat moment voor jezelf én zichtbaar resultaat. De GLOW TREATMENT is een heerlijke ontspannende, huid­verbeterende behandeling met een gezonde, stralende huid als resultaat!

  • Vuil en make-up worden verwijderd met reinigende producten die de pH waarde van de huid direct weer in balans brengen. Daarna volgt een zachte dieptereiniging op basis van enzymen van papaya. Dit reinigende masker geeft de huid een zachte maar grondige reiniging door middel van exfoliatie. Geeft een tintelend en licht schuimend effect op de huid, zonder de huid uit te drogen.
  • Ontspannen onder het stoomapparaat en daarna extra focus op dieptereiniging van de huid en extracties van verstoppingen. Met als resultaat een schone, zuivere huid
  • Middels de maskers van Esthemax worden actieve werkstoffen zoals vitamine C en Hyaluronzuur door de huid opgenomen. Stoffen die essentieel zijn voor een gezonde huidfunctie. De huid wordt zacht en soepel en is beschermt tegen uitdrogen. Iedere behandeling kijkt BEAUTYBR. opnieuw welk masker crème masker van Esthemax het beste aansluit op de behoefte van de huid.
  • Wanneer de crème maskers van Esthemax hun werk doen voel je de spanning van de dag wegglijden met een heerlijke massage. De massage verbetert de doorbloeding en ondersteunt het afvoeren van spanningen of ophoping van afvalstoffen.
  • We sluiten de behandeling af met het herstellen van de barrière­functie van je huid. Dit doet BEAUTYBR. met de effectieve serums, moisturizers en SPF van ALPHA-H.

€58,00 60 MIN

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten