BEAUTYBR. Signature Treatment

Een next-level 'glow' gezichts­behandeling! Met de BEAUTYBR. Signature Treatment combineren we huidverbeterende producten en tech­nieken om jouw huid een oppepper te geven. Dode huidcellen worden verwijderd, cel­vernieuwing gestimuleerd en de huid gevoed met hoog­waar­dige producten vol antioxidanten. Fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid wordt aangezet tot de aanmaak van lichaams­eigen collageen, elastine en hyaluron. De huid behoudt door deze behandel­techniek veel langer haar stevigheid en frisse uitstraling. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype. 

  • De huid wordt grondig gereinigd met de milde cleansers van ALPHA-H. 
  • Een peeling activeert celvernieuwing tot in de diepste huidlagen. Daarnaast verfijnt het de huidtextuur, werkt het verhel­derend en neutra­liseert een peeling schadelijke deeltjes die huid­veroudering veroorzaken. Dode huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid als straalt als nooit te voren.
  • Ontspannen onder het stoomapparaat en daarna extra focus op dieptereiniging van de huid en extracties van verstoppingen. Met als resultaat een schone, zuivere huid.
  • Bindweefselmassage stimuleert de fibro­blasten van de huid tot aanmaak van lichaams­eigen collageen, elastine en hyaluron en stimuleert op een natuurlijke manier het herstel van de huid.
  • Na de bindweefselmassage herstellen we de huidbarriere met de HydroJelly Masks van Esthemax. Deze peel-off maskers onderscheiden zich van andere professionele peel-off maskers doordat de maskers doordrenkt zijn met elektrolyten: hét ingrediënt voor huidverbetering!

    ⁠De HydroJelly Masks vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling en belonen je huid met een prachtige glow. 

    Wanneer de huidverbeterende maskers van Esthemax hun werk doen geniet jij van een heerlijke massage van je schouders en nek.
  • We sluiten de behandeling af door het aanbrengen van een dagverzorging met SPF afgestemd op jouw huidtype. BEAUTYBR. maakt o.a. gebruik van de vitamines serums van ALPHA-H. Deze bestrijden de gevolgen van oxidatieve stress - dat fijne lijntjes, hyper­pig­mentatie en andere tekenen van voortijdige veroudering veroorzaakt. De behandeling wordt zo afgesloten met een ware 'bom' aan antioxidanten die de huid beschermen en ultiem hydrateren.

€78,00 75 min.

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten