Met meer dan 10 jaar evaring..

.. geeft BEAUTYBR. jou prachtige wenkbrauwen, zelfs wanneer je nog maar weinig wenkbrauwhaartjes van jezelf hebt en je denkt dat alle hoop verloren is! Sinds 2016 richt BEAUTYBR. zich als een van de eerste schoonheidssalons in Nederland volledig op het behandelen van wenkbrauwen. Inmiddels is de salon in Utrecht én omstreken een waar begrip op het gebied van wenkbrauwen, wimpers en huidverzorging.

Met de Brow Lamination Treatment geven we de wenkbrauwen meer body. Speciale lotions van Elleebana maken de wenkbrauw haren zachter en laten de haartjes de gewenste richting op wijzen waardoor we prachtige volle wenkbrauwen creëeren!

€55,00

Een behandelingen die in het teken staat van echte browpower. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van speciale, zachte wax uit Italie met als resultaat: strakkere, nette en gemodelleerde wenkbrauwen met minimale irritatie van de huid.

€18,50

BEAUTYBR. gelooft niet in de one-size-fits-all-wenkbrauw! Daarom kijken we iedere behandeling weer opnieuw naar wat het beste bij jou past. Een behandeling bedoeld om de wenkbrauw extra kracht en kleur te geven. Daarnaast lijken je wenkbrauwen direct voller.

€29,00

Wist je..

90% van mijn klanten in het verleden te veel aan haar wenkbrauwen heeft geplukt? Door te veel en te vaak te epileren verliezen wenkbrauwen hun vorm en dichtheid. Het terug laten groeien van overplukte wenkbrauwen kost veel tijd en geduld. Hoe je zelf jouw wenkbrauwen weer perfect maakt? Door simpelweg te stoppen met epileren en mij het werk te laten doen!

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten