Diervriendelijk en duurzaam

Everything has beauty,
but not everyone can see.

Naast mijn liefde voor het schoonheidsvak ben ik een grote natuurliefhebber en dierenvriend. Mijn vrije tijd breng ik graag door bij de paarden, op het strand of in het bos. Lekker wandelen met de kinderen en de hond en genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. We hebben thuis een eigen moestuin en ook de opvoeding van de kinderen staat veel al in het teken van respect hebben voor mens, dier en de natuur. Als vanzelfsprekend voer ik deze visie door in mijn bedrijf: of het nu gaat om producten en behandelingen, BEAUTYBR. probeert altijd het juiste te doen om de impact op het milieu zo veel mogelijk te minimaliseren.
Zo zijn alle (verkoop)producten waar ik mee werk volledig vegan en dierproefvrij. Wordt er gewerkt met recyclebare wattenschijfjes en wattenstaafjes en bestaan de verpakkingen van de producten voor gemiddeld 35% uit gerecycled materiaal. Daarbij zijn alle verpakkingen (tubes, flesjes én de bijbehorende doosjes) 100% recyclebaar.

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.