Diervriendelijk en duurzaam

Naast mijn liefde voor het vak ben ik een grote dierenvriend. Mijn vrije tijd breng ik graag door op het strand en de natuur. We hebben een eigen moestuin en ook de opvoeding van mijn kinderen staat veel al in het teken van respect hebben voor dieren en de natuur. Mijn visie voer ik uiteraard ook graag door in mijn bedrijf: of het nu gaat om producten en behandelingen, BEAUTYBR. probeert altijd het juiste te doen om de impact op het milieu zo veel mogelijk te minimaliseren.
Zo zijn alle (verkoop)producten waar ik mee werk volledig vegan en dierproefvrij. Wordt er gewerkt met recyclebare wattenschijfjes en bestaan de verpakkingen van de producten voor gemiddeld 35% uit gerecycled materiaal. Daarbij zijn alle verpakkingen (tubes, flesjes én de bijbehorende doosjes) 100% recyclebaar.

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.