Shortcodes

Slider

Audio

Progress Bars

Graphic design 90%
HTML5 & Css3 95%
Web design 93%
Wordpress 85%

Coundowns

0%
Manicure
0%
Pedicure
0
Programm
0
Happy Clients
0
Happy Clients

Testimonials

Wat ben ik fijn en zeer professioneel ontvangen. Ik vond het wel spannend want mijn vorige ervaring met PMU was niet zo goed. Nu ben ik super tevreden! Dankjewel voor mijn prachtige wenkies

Nicole

BEAUTYBR. Utrecht levert vakwerk! Fleur is echt heel goed in wat ze doet en je voelt je meteen op je gemak bij haar en in haar salon. Ik heb al diverse behandelingen gehad; wimperlifting en PMU van mijn wenkbrauwen. Ze werkt heel precies en is pas tevreden als zij het perfect vindt 😉 Kortom zoek je iemand voor je wenkbrauwen of wimpers, moet je echt bij Fleur zijn!!

Rilana

Al een hele tijd twijfelde ik over het zetten van PMU (wenkbrauwen). Ik heb al vaker een afspraak gemaakt, maar die ook altijd weer afgezegd.
Steeds weer ontbrak het vertrouwen en het goede gevoel. Het gaat toch wel om iets blijvend en dan ook nog in je gezicht! Bij Fleur was dit anders. Juist door dat niet haar volledige Social media account vol staat, kreeg ik een vertrouwd gevoel. Eindelijk iemand die staat voor passie en natuurlijke schoonheid, i.p.v. imago en zoveel mogelijk ‘verkoop’. Super tevreden ben ik en vooral ook erg blij met het resultaat! Eindelijk heb ik die wenkbrauwen die iedere vrouw verdient! Had ik BEAUTYBR maar eerder ontdekt ;-).

Denise

Map

Intro

You’re Invited!

Become a Model for Shellac Manicure

learn more

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.