Al mijn dagelijkse beauty producten zijn rond de €5

Laten we eerlijk zijn, de helft van onze make up collectie wordt misschien maar een of twee keer per jaar gebruikt. Dat oogschaduw palette dat je vorig jaar voor kerst hebt gehad, die felle kleur lipstick die alleen mooi staat bij dat ene nette jurkje voor een bruiloft en noem het zo maar op. Wanneer je een beetje geïnteresseerd bent in beauty en make up kan je make up collectie dus al aardig snel groeien. Geloof het of niet maar veel van mijn dagelijkse beauty producten zijn echt onder of rond de €5! Altijd al het idee gehad dat een frisse uitstraling bakken met geld kost? Daar vergis je jezelf echt in, ik weet zeker dat er ook een paar van jouw dagelijkse favorieten tussen zitten!

Er zijn drie dagelijkse beauty producten waar ik eigenlijk gewoon niet zonder kan, of ik nu voor een full face make up look ga of gewoon snel iets aanbreng om mijzelf een beetje toonbaar te maken. Deze producten gebruik je eigenlijk dagelijks.

Wattenstaafjes
Geen dag zonder wattenstaafjes. Wanneer ik onhandig ben met mijn mascara, gebruik ik een wattenstaafje. Ook fijn om bij de hand te hebben wanneer je erg van de eyeliners bent! Een wattenstaafje is echt de ideale tool voor het perfectioneren van je make up. Het is dan ook niet voor niets dat ik een hele pot vol heb staan in de salon!

Make up sponsje
Mocht je het nog niet weten: je foundation is niet de enige sleutel naar een mooie, egale huid. Iedere foundation kan er verschrikkelijk uit zien wanneer je het product op de verkeerde manier aanbrengt. Of je nu een dure foundation van +/- €60,00 gebruikt of een foundation van €6,00, uiteindelijk is het het allerbelangrijkste dat de foundation op de juiste manier wordt aangebracht! Er is een make up tool waar iedereen perzikhuidje mee kan creëren: een make up sponsje! Ik gebruik de make up sponsjes van Real Techniques al jaren en de sponsje van dit merken beginnen met een vanaf prijs van €5,95

Droogshampoo
Op het moment denk ik dat mijn haar voor 80% uit droogshampoo bestaat! Wellicht herken je het zelf wel: geen tijd, geen zin of je haar valt net als mijn haar pas mooi nadat ik het drie dagen geleden gewassen heb. Toch is het idee niet zo fris dat je je haar maar een keer in de week wast, toch is het ook voor je haar wel het fijnste. Te veel wassen is van nature niet goed voor je haar. Wanneer je het iedere dag wast zal je ook merken dat je haar snel vettig wordt. Tip: Je moet er even doorheen maaaaarrrr.. Ik was mijn haar een keer in de week en sinds ik dat doe merk ik dat mijn haar zoveel gezonder is. Wellicht zullen kappers niet blij zijn met dit advies vanwege de verkoop.. Maar voor mij is het echt een uitvinding! Droogshampoo verfrist het haar niet alleen voor mij zorgt het er ook voor dat ik meer volume in mijn haar krijg, een win win situatie dus.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hi BEAUTY!

Wat leuk dat je de website van BEAUTYBR. Utrecht bezoekt!

Van perfecte wenkbrauwen tot een mooie wimperlift, je bent hier aan het juiste adres! Helaas is de salon van 22 juli t/m 13 november wegens zwangerschapsverlof gesloten. Vanaf 13 november staan wij weer volledig voor je klaar!