Blog

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and type setting industry Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text Lorem Ipsum

‘Geen tijd’ kan op dit moment écht niet het excuus zijn.

Kleed je aan om.. Naar de woonkamer te gaan.. Laten we, nu we toch genoeg tijd hebben, de tijd gebruiken om onze ‘skill’ op het gebied van beauty wat op te krikken!

Zin in de zomer?

Boots de zomer na door een serieus meeting in te schieten met je zelfbruiner. Je kunt op het moment nauwelijks haast hebben dus probeer het goed te doen. Bereid je huid voor met een scrub, gebruik een handschoen en breng het product aandachtig aan – let op de enkels en ellebogen om vlekken te minimaliseren en je huid op deze manier van een zomerse kleur te voorzien. Ja, er is een mogelijk niemand dat niemand het gaat zien, maar we denk dan maar aan het therapeutische en wie houdt er niet van een gezond kleurtje?

Lit.

Die ene kaars die je voor je verjaardag hebt gehad en bewaard toch ‘het juiste moment’? Dit is hét moment!! Een flikkerende vlam zorgt voor een aangename warmte terwijl de parfum goed is voor je humeur.

Eyeliner on fleek!

Altijd bang dat je je make up verpest? Gebruik het uur om die Winged Eyeliner nu eens echt te perfectioneren. Laat je prachtige make up looks die je normaal voor Instagram op spaart op kantoor (in de keuken) zien en vergeet er voor al niet mee te pronken op social media 😉

Dry Body Brushing

Oma had hem waarschijnlijk ook in de badkamer hangen: een borstel om je rug en lichaam mee te wassen. Vertaal het naar het engels en opeens is het hipper dan hip! Gebruik de ‘body brush’ ‘s ochtends om je lymfe- en bloedcirculatie een kickstart te geven dit voel je niet alleen maar zie je ook aan je huid. Begin met je voeten en ga met stevige, opwaartse bewegingen richting je bovenbenen en de rest van je lichaam. Spring onder de douche en gebruik je favoriete douchegel/foam/olie en voel je als herboren. In deze blog lees je meer over Dry Brushing.

Mask me beautiful

Handen omhoog voor wie een enorme voorraad aan testers van haarmaskers heeft en ze never nooit gebruikt! Dit is hun tijd om je haar eens lekker te laten shinen! Smeer je haar na het wassen flink dik in met een masker. Vlecht je haar in en laat het een uur, nog beter een hele dag! intrekken. Niemand die ooit zal zien dat je haar een hele dag vet is..

Voetjes omhoog!

Je ziet je voeten op het moment waarschijnlijk vaker dan normaal. Waarom leuken we je voeten niet gewoon wat op? Gebruik na het douchen een voetvijl om je voeten zachter te vijlen. Smeer je voeten daarna extra dik in met een crème speciaal voor je voeten en trek daar daarna sokken aan om het intrekken van de crème te bevorderen. Lak daarna je tenen in een gezellig zomers kleurtje, geel en lila zijn de kleuren van het moment.

Add A Comment

We're glad you have chosen to leave a comment. Please keep in mind that all comments are moderated according to our privacy policy, and all links are nofollow. Do NOT use keywords in the name field. Let's have a personal and meaningful conversation.

Follow us

Copyright ©BEAUTYBR. 2024

info@beautybarutrecht.nl
Schoolstraat 99a
3451 AC Vleuten