De natuurlijke vet-/vochtbalans van de huid wordt door vitamine B herstelt én in balans gehouden. Hierdoor is de werkstof kalmerend, herstellend en een goede vochtinbrenger voor je huid. Geeft verbetering en verlichting bij huidirritatie als: droogheid, ruwheid, schilfering, jeuk, roodheid, (acne)ontstekingen en schaafwondachtige plekken.

Vitamine B(3) tegenwoordig voor vele beter bekend als niacinamide, is een werkzame stof die je op het moment meer dan ooit in cosmetica voorbij ziet komen. Niacinamide versterkt de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor word collageen aanmaak gestimuleerd. De huid verliest door deze versterking minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf.

Doordat vitamine B(3) de huidbarrière versterkt raakt je huid minder beïnvloed voor invloeden van buitenaf. Huidirritatie als: droogheid, ruwheid, schilfering, jeuk, roodheid, (acne)ontstekingen heeft zo de tijd om te herstellen en te genezen.

Vitamine B goed bij acne
Vitamine B(5) (Panthenol) heeft een kalmerende en huidherstellende werking. Hierdoor is de stof doeltreffend om de huid na ontstekingen te ondersteunen in het herstel van roodheid door ontstekingen waardoor plekjes sneller vervagen en zorgt Panthenol voor een egalere tint.

Wanneer gebruik je vitamine B in je huidverzorgingsroutine:
De natuurlijke vet-/vochtbalans wordt door vitamine B herstelt én op peil gehouden. Ideaal voor de huid waarop te sterk ontvettende producten zijn gebruikt en de huid die regelmatig peelings ondergaat. Vitamine B ondersteund het herstelproces van ontstekingen ontstaan door overmatige talgproductie, vitamine B in combinatie met sterk matterende of ontvettende producten is een match made in heaven.

Plaats een reactie

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.